2013 KIA Cee'd - Manualul de utilizare (in Romanian) (575 pages)

Model: 2013 KIA Cee'd
File size: 33.33 MB
Pages: 575 pagesDescarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
Depozitarea de pe sub porţiunea din poală a articole în spatele spătarului centurii de siguranţă, aceasta scaunului care interferează cu aplicând o mare forţă asupra poziţia acestuia poate conduce la abdomenului neprotejat. Pot rezulta rănirea gravă sau deces în caz de leziuni interne grave sau fatale. Șoferul trebuie să avertizeze Șofaţi sau călătoriţi întotdeauna cu pasagerul pentru menţinerea spătarul scaunului în poziţie spătarului scaunului în poziţie verticală și cu porţiunea inferioară verticală atunci când vehiculul se a centurii de siguranţă trecută află în mișcare.

Șoldurile pasagerului și probabil severe cu airbagurile, pot aluneca sub partea din poală a staţi cât mai departe posibil de centurii de siguranţă în timpul unui volan, menţinându-vă o poziţie accident sau la frânare bruscă. Dacă autovehiculului, rezultând un obiectele sunt mari, grele sau accident. Dacă verticală, asiguraţi-vă că acesta e scaunul se mișcă, acesta nu este blocat fixat în pe poziţie prin împingerea corespunzător.

Înainte de a conduce, reglaţi Opriţi reglarea o dată ce aţi ajuns scaunul în poziţia potrivită pentru la poziţia dorită. Operarea manevrarea ușoară a volanului, excesivă poate avaria pedalelor și comutatoarelor de pe panoul echipamentul electric. Eliberaţi comutatorul în momentul lucru pot rezulta defecţiuni ale când aţi ajuns la poziţia dorită.KIA Models