2013 KIA Cee'd - Instruktionsbog (in Danish) (578 pages)

Model: 2013 KIA Cee'd
File size: 33.6 MB
Pages: 578 pagesHent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Træk op i eller tryk ned på for at øge støtten eller på den bagerste kontrolkontaktens bagerste del for at del for at mindske støtten. Ved at gemme sædets indstilling i hukommelsen, kan forskellige førere nemt hente deres egne indstillinger. Hvis batteriet frakobles, slettes positionshukommelsen og skal indstilles på ny.

Almindeligvis ligger dette punkt for de fleste menneskers vedkommende ved overkanten af personens øjne. Nakkestøtter, der er indstillet korrekt, yder beskyttelse mod nakkeskader. Nakkestøtten kroppen væk fra ryglænet, kan nakkestøtter på alle sædepladser, for at sænkes ved at trykke på knappen på ikke anbefales.

Nakkestøtterne er ikke blot komfortable personer på sæder uden for passagererne, men bidrager også til nakkestøtte kan komme alvorligt at beskytte hoved og nakke i tilfælde af til skade ved en ulykke. Nakkestøtter, der er rigtigt justeret, kan yde beskyttelse mod alvorlige skader i nakken. Derefter justeres øverste kant af forsædernes nakkestøtten til passende højde.