2010 KIA Cee'd - Manualul de utilizare (in Romanian) (396 pages)

Model: 2010 KIA Cee'd
File size: 19.89 MB
Pages: 396 pagesDescarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
O grijă deosebită catarama în buzunarul dintre pentru obiecte trebuie avută în spătarul banchetei spate și perna vedere când acestea sunt așezate acesteia. Facând acest lucru pe bancheta din spate, deoarece preveniţi deteriorarea cataramei de ele pot lovi ocupanţii scaunelor faţă către spătarul banchetei sau în timpul unui impact frontal. Dacă nu urmaţi acești pași, vehiculul ar putea sa se miște dacă levierul de schimbare este din greșeală mutat într-o altă poziţie.

În general, centrul gravitaţional al capului unei persoane este similar cu înălţimea părţii superioare a ochilor. Apoi reglaţi ocupanţilor scaunelor în cazul tetiera pentru a fi la înălţimea unui accident. Trageţi suportul în Înainte de intrarea spre bancheta din poziţia iniţială până auziţi un clic.

O centură de sistemul osos al corpului și trebuie de sistemul de reţinere, centurile siguranţă poziţionată incorect purtate în partea inferioară din faţă de siguranţă trebuie să fie poate cauza răniri grave în cazul a pelvisului sau pe pelvis, piept și folosite întotdeauna când unui accident. Breteaua de umăr umeri, depinde de aplicare; vehiculul se află în mișcare. În cazul unui accident, protecţia pentru care au fost întotdeauna asiguraţi pe vă poate tăia.KIA Models