2010 KIA Cee'd - Kezelési útmutató (in Hungarian) (406 pages)

Model: 2010 KIA Cee'd
File size: 19.83 MB
Pages: 406 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
A biztonsági öv kell átvezetni a medencecsont előírásszerűen bekötve kell vállhevederét a váll közepén, a előtt, vagy a medencecsont, a utaznia. Ha a biztonsági öv utasülésen kell utaznia, hevedere vagy egyéb szerkezetei előírásszerűen be kell kötnie sérültek, cseréltesse ki. Ha ezalatt becsatolja biztonságosan végezhető enyhe biztonsági övét, a hangjelzés azonnal szappanoldattal és vízzel.

Miután vállhevederét úgy kell beállítani, hogy az kézzel beállítja a csípőjén a a mellkasán feküdjön föl és az ajtó felőli csípőheveder részt, a visszacsévélő válla közepén vezessen át, nem pedig a automatikusan kellőképpen megfeszíti a nyakánál. Hirtelen vagy emelje feljebb a magasságállítót a fékezés vagy ütközés esetén azonban a megfelelő pozícióba. Beállítás után a próbálja megmozgatni magasságállítót, így győződjön meg megfelelő rögzítettségéről.

Ha a csípőhevedert túl biztonsági öv a következő magasan a hasán vezeti át, baleset ütközéskor nem nyújt megfelelő esetén nagyobb lehet a sérülés védelmet, amelynek súlyos, sőt esélye. Nem szabad úgy átvezetni a halálos sérülés lehet a biztonsági övet, hogy mindkét karja következménye. Ezzel lehető leghamarabb cseréltesse ki szemben egyik karja felette, a a balesetkor használt biztonsági másik karja alatta legyen, amint az öveket.