2017 KIA Carens - Handleiding (in Dutch) (691 pages)

Model: 2017 KIA Carens
File size: 32.4 MB
Pages: 691 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Zet de hoofdsteunen achter in de door de auto geslingerd wordt en laagste positie. Gebruik daarom geen kussen waardoor het lichaam verder van de rugleuning af komt. Een goed afgestelde hoofdsteun biedt een zo optimaal mogelijke bescherming tegen ernstig nekletsel.

Elke veiligheidsgordel niet in de gordelsluiting van gordel mag maar door één persoon een andere stoel steekt. Dit is erg worden gedragen; het is gevaarlijk gevaarlijk omdat u mogelijk niet een kind op schoot te vervoeren volledig door de veiligheidsgordel met de gordel om beide personen wordt beschermd. Hierdoor kunt u de controle over de auto verliezen waardoor een ongeluk kan gebeuren met ernstig of dodelijk letsel of schade tot gevolg.

Draag nooit de schoudergordel onder de arm door die zich het dichtst bij het portier bevindt. Alle veiligheidsgordels gordel wanneer u in een auto rijdt ken de kans op letsel in geval van die tijdens een aanrijding in gebruik of meerijdt. Zorg ervoor dat u alle verwijderde hoofdsteunen weer in de juiste positie plaatst voor volwassen inzittenden.