2016 KIA Carens - Ägarmanual (in Swedish) (607 pages)

Model: 2016 KIA Carens
File size: 34.22 MB
Pages: 607 pagesHämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Utrustningen ska vara anpassad för passagerarsätet fram måste monteringsanvisningen finns barnets ålder/längd. Om det är soligt och plats bakom förarstolen att färdas framåtvända och säkrast i varmt kan kupén snabbt värmas placera barnstolen, placera baksätet. Kontrollera med jämna mellanrum under färden att barnet sitter på rätt sätt och inte har lossat bältet.

Placera aldrig en bakåtvänd monterad barnstol i framsätet i en bil med aktiverad krockkudde på passagerarsidan. Det kan körning, då rekommenderar vi att orsaka skador om kudden du omgående vänder dig till en utlöses. De främre krockkuddarna kan inte håller de åkande på plats så att de Åtgärda ingenting som har med ersätta säkerhetsbältena.

Det kan komplement, som inte utlöser vid lättare krockkuddarna om de utlöses, medföra att de utlöses oväntat kollisioner. Därför ska säkerhetsbältena vilket de i så fall gör med stor kraft eller inte utlöser i samband med alltid användas när bilen är i rörelse. Det kan uppstå ett fel i kontrollenheten säkerhetsbälte så fort bilen är i orsaka skador om kudden som medför att krockkuddar och rörelse.