2015 KIA Carens - Kezelési útmutató (in Hungarian) (688 pages)

Model: 2015 KIA Carens
File size: 38.68 MB
Pages: 688 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Ha a motor üzemanyag kifogyás miatt áll le, akkor az üzemanyag körök teljes áttisztítása szükséges az újraindítás engedélyezése előtt. A motor rendszer fokozott elhasználódásához vagy fordulatszámának gyakori változtatása károsodásához vezethet. Balesetkor vagy akadályozhatják a pedálok hirtelen fékezéskor az utas csípője működtetését, ez balesethez becsúszhat a biztonsági öv ölben vezethet.

A biztonsági öv nem akadályozhatják az üléscsúsz-tató megfelelő működése komoly vagy mechanizmus működését is. Ha balesetkor hátra van hajtva az üléstámla, az utas csípője be tud csúszni a biztonsági öv csípőhevedere alá, ezáltal nagy erőhatás éri a védtelen hastájékot. A vezetőnek javasolnia kell utasának, hogy menet közben tartsa mindig közel függőleges helyzetben az üléstámlát.

Ellenkező esetben az balesetet, súlyos személyi pozíció a legjobb helyzetben utasok és tárgyak hirtelen sérülést vagy anyagi kárt okozhat. E figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása esetén hirtelen fékezéskor, ütközéskor, vagy boruláskor súlyos, esetleg halálos sérülések keletkezhetnek. Az összes utasnak rögzítődését úgy, hogy megpróbálja előírásszerűen bekötve kell ülnie az előre-hátra mozgatni az ülést a ülésében.