2014 KIA Carens - Kezelési útmutató (in Hungarian) (610 pages)

Model: 2014 KIA Carens
File size: 31.38 MB
Pages: 610 pagesLetöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Állítsa le a motort és vegye ki a van(nak), a rendszer riasztása Ha a hátsó ajtó vagy motorház tető gyújtáskulcsot a gyújtáskapcsolóból. Ha kapcsol be és a lopásgátló rendszer ajtó, a motorház tető és a hátsó ajtó bármelyik ajtót, a hátsó ajtót vagy a nem kapcsolt be. Ha a hátsó ajtó vagy motorház tető nyitva marad, a vészvillogó nem kapcsol be és a lopásgátló rendszer nem kapcsolt be.

A nem megfelelő módosítások, beállítások, átalakítások miatt bekövetkező lopásgátló rendszer hibákra a jármű gyártó garanciája nem terjed ki. Például, ha az ajtó a távirányítóval zárták be, a járműben rekedt utas a távirányító nélkül nem tudja kinyitni az ajtót. A baleset vagy hirtelen megállás során keletkező sérülések elkerülése érdekében az utasokat mindenkor tökéletesen ki kell támasztani.

Minden ajtón található motoros részlegesen nyitott) napfénytetővel ablakemelő kapcsoló, melyek az egyes haladáskor előfordulhat, hogy a ablakok nyitását vezérlik. A jelenség, és a következőképpen vezetőnél van egy elektromos ablakzár csökkenthető vagy szüntethető meg. Viszont, ha az első jelentkezik, kismértékben csökkentse a ajtókat kinyitják, az elektromos ablakok a napfénytető nyitottságát.