2014 KIA Carens - Handleiding (in Dutch) (688 pages)

Model: 2014 KIA Carens
File size: 40.26 MB
Pages: 688 pagesDownloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Anders kunnen de stand zodat het stuurwiel, de pedalen en elektrische onderdelen de schakelaars op het dashboard beschadigd raken. Beweeg het achterste deel van de knop naar boven of naar beneden om de achterzijde van de zitting omhoog of omlaag te verstellen. Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen.

Laat de hendel los en zorg dat de controleer of de stoel goed vergrendeld rugleuning in die positie vergrendeld is. De rugleuning van de 2e zitrij klapt opgeklapt om het vervoer van langere naar beneden en de stoel wordt voorwerpen mogelijk te maken of de helemaal naar voren geschoven (2). Steek de gesp van de veiligheidsgordel achter in de opening tussen de rugleuning en de zitting en plaats de gordel in de geleider om beschadiging te voorkomen.

Controleer na het rechtop zetten van de rugleuning altijd of de rugleuning goed vergrendeld is door tegen de bovenzijde van de rugleuning te drukken. Anders kunnen de tijdens het omhoog klappen, kan de inzittenden letsel oplopen door rugleuning terugschieten waardoor het stoelmechanisme. Trek ann de hendel voor het aanrijding door de auto wordt neerklappen van de middelste geslingerd, waardoor de rugleuning omhoog en klap de stoel inzittenden letsel kunnen neer richting de voorzijde van de auto.