2014 KIA Carens - Brukerhåndbok (in Norwegian) (634 pages)

Model: 2014 KIA Carens
File size: 37.35 MB
Pages: 634 pagesLast ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Hvis du ikke gjør det, kan beltene ikke blir sittende fast bak bilen bevege seg hvis girspaken eller under setene. Juster også i alle sittestillinger for å gi sikkerhet og hodestøtten så nær hodet som komfort til passasjerene. Hvis du lener deg får du ikke den mest effektive kollisjon, og føre til personskade sakte forover, vil selen forlenges slik at beskyttelsen.

Ved bråstopp slik at den ligger midt over brystet og så snart som mulig etter en eller kollisjon, vil selen låses i stilling. Beltet må plasseres så gir maksimal beskyttelse og lavt nede som mulig på hoftene, ikke fungerer som det skal. Setebeltet justeres automatisk til passende lengde etter at hoftebeltet er justert manuelt, slik at det passer godt rundt hoftene.

Hvis du beveger deg fremover i en langsom, myk bevegelse, vil beltet strekkes slik at du kan bevege deg. I visse frontkollisjoner aktiveres strammeren og trekker sikkerhetsbeltet lengre inn mot kroppen til passasjeren. Sikkerhetsseler som brukes kraften som skapes ved en anbefaler vi at du kontakter en riktig reduserer disse farene.