2017 Jeep Renegade - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (284 pages)

Model: 2017 Jeep Renegade
File size: 20.19 MB
Pages: 284 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Στη συνέχεια βάλτε το μεταλλικό ένθετο μέσα στην κλειδαριά της πόρτας του οδηγού και περιστρέψτε το για να ξεκλειδώσετε την κλειδαριά της πόρτας. Το ξεκλείδωμα της κλειδαριάς της πόρτας κλείδωμα των θυρών θα του οδηγού. Εάν είναι απαραίτητο σηκώστε τις πλάτες σπρώχνοντάς τις συνοδεύστε την πλάτη στο πρώτο προς τα πίσω μέχρι να ακούσετε το τμήμα της αναδίπλωσης.

Η ανύψωση κλικ ασφάλισης και στους δύο του μοχλού φαίνεται από την κόκκινη μηχανισμούς αγκίστρωσης που λωρίδα. Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία περιστρέψτε τον διακόπτη των φώτων στη θέση. Για να ψεκάσετε υγρό επάνω στο παρμπρίζ πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία των ψεκαστήρων.

Με τον υαλοκαθαριστήρα σε λειτουργία και με εισαγωγή της όπισθεν επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση του πίσω υαλοκαθαριστήρα στη συνεχόμενη μορφή. Η ενεργοποίηση της ανακύκλωσης του εσωτερικού αέρα δεν προτείνεται στην περίπτωση βροχερών/κρύων ημερών για να μην θαμπώσουν τα τζάμια. Το σβήσιμο του καλοριφέρ συμβαίνει όταν τουλάχιστον μία από τις συνθήκες που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν επιβεβαιώνεται πλέον.







Jeep Models