2015 Jeep Grand Cherokee - Ägarmanual (in Swedish) (388 pages)

Model: 2015 Jeep Grand Cherokee
File size: 3.3 MB
Pages: 388 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Med det här systemet kan du låsa och låsa upp som säkerhetssystemet aktiveras. Tänd strålkastarna vid upplåsning med att låsa upp alla dörrarna och bagageluckan. Fukt/olja på fingrarna kan minska använda tummen och skjuta den mekaniska batteriets livslängd.

Dessa enheter måste certifieras för att uppfylla specifika krav för varje enskilt land. Stick in spetsen på nödnyckeln i låset och matiskt när fordonets hastighet överstiger vrid till läget för låst eller upplåst. Om en passiv fjärröppnare handtag och ta tag i handtaget för att låsa upp detekteras inne i fordonet och inga andra giltiga alla fyra dörrarna automatiskt.

Luta inte kroppen mot dörren eller bältena för att hålla de åkande säkert på för att vara säker på att den används korrekt. De allvarligaste olyckorna inträffar när krocka med varandra i en kollision och använder bältet på rätt sätt för att skydda människor kastas ur fordonet. Ta tag i axelbandet och dra det nedåt tills ytterligare minskar risken att skadas i händelse gång.