2010 Hyundai H-1 (Grand Starex) - Handleiding (in Dutch) (324 pages)

Model: 2010 Hyundai H-1 (Grand Starex)
File size: 45.71 MB
Pages: 324 pages



Downloaden Handleiding

In tijdens het omhoog klappen, kan de deze positie bent u in geval van rugleuning terugschieten waardoor een aanrijding het beste beschermd. Als dat niet het hem naar voren en naar achteren geval is, kunnen passagiers en te bewegen. Houd de hendel voor de stoel altijd of deze goed is leiden tot ernstig letsel in geval langsverstelling aan de voorzijde van vergrendeld, door te proberen deze van afremmen of een aanrijding.

Laat de hendel los en controleer of de tijdens het rijden mogen er geen plotseling in beweging komt, kunt u stoel vergrendeld is. Alle controleer of de stoel goed vergrendeld passagiers moeten zitten en de is door te proberen deze handmatig naar aanwezige veiligheidsgordels voren of achteren te schuiven. Hierdoor gehandicapten en kan de stoelverwarming en de ziekenhuispatiënten stoel zelf beschadigd worden.

Over het algemeen bevindt het zwaartepunt van het hoofd zich op dezelfde hoogte als de bovenzijde van de ogen. Houd de hendel voor de langsverstelling aan de voorzijde van de stoel omhooggetrokken. Laat passagiers nooit plaatsnemen op bijvoorbeeld de opgeklapte zitting of op de laadvloer terwijl de auto rijdt.