2009 Hyundai H-1 (Grand Starex) - Ägarmanual (in Swedish) (276 pages)

Model: 2009 Hyundai H-1 (Grand Starex)
File size: 20.12 MB
Pages: 276 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Vid en kollision eller hastig inbromsning kan löst bagage komma farande och ger allvarliga skador. Barn som är stora nog att bältena rätt hindras man också från ens ett litet barn om en krock skulle färdas framlänges bör sitta i baksätet. Kontakta eventuellt läkare för varken bälten eller krockkuddar inte har lossat bältet.

Använd aldrig några starka rengöringsmedel eller blekmedel på bältena, materialet kan försvagas så att bältena brister i en kollision. En kan också leka med bilens bakåtvänd monterad barnstol reglage och skada sig eller krossas av en utlösande krockkudde. Det kan krockkudden för att ge föraren fri sikt och orsaka skador om kudden möjlighet att styra och kontrollera bilen.

Barn kan bli allvarligt eller dödlig skada vid en skadade eller dödade av en kollision. Alla passagerare bör krockkudde i händelse av en sitta upprätt med sätet i sitt olycka. De enda tillfällen när något måste åtgärdas är om varningslampan tänds för att det uppstått ett fel eller om den inte tänds i samband med att bilen startas.