2020 Honda Jazz - Handleiding (in Dutch) (625 pages)

Model: 2020 Honda Jazz
File size: 47.38 MB
Pages: 625 pages



Downloaden Handleiding

VSA helpt het voertuig in bochten te stabiliseren indien het voertuig meer of minder draait dan was bedoeld. Het helpt ook bij het handhaven van tractie op gladde wegdekken. Dit gebeurt door het reguleren van het motorvermogen en het selectief gebruik van de remmen.

Het is mogelijk dat het VSA-systeem niet goed functioneert bij gemengde bandtypes en bandmaten. Zorg ervoor dat u banden van hetzelfde type en dezelfde maat gebruikt en dat de bandenspanningen aan de specificaties voldoen. Wanneer het VSA-controlelampje tijdens het rijden gaat branden en blijft branden, is het mogelijk dat er een probleem in het systeem is.

Hoewel het mogelijk is dat dit geen belemmering vormt bij normaal rijden, dient u uw voertuig onmiddellijk door uw dealer te laten controleren. VSA kan niet in alle rijomstandigheden de stabiliteit verbeteren en regelt niet het volledige remsysteem. U dient nog steeds met een voor de omstandigheden passende snelheid te rijden en bochten te nemen en altijd een bepaalde veiligheidsmarge in acht te nemen. De belangrijkste functie van het VSA-systeem is de elektronische stabilitieitsregeling (ESC). Het systeem bevat ook een tractieregelingsfunctie.