2017 Honda Jazz - Brukerhåndbok (in Norwegian) (597 pages)

Model: 2017 Honda Jazz
File size: 108.4 MB
Pages: 597 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Høyspenningsbatteriet lades gradvis ut selv om kjøretøyet ikke er i bruk. Hvis kjøretøyet står parkert over en lang periode, kan batteriladenivået bli lavt. Hvis du holder batterinivået lavt, kan det forkorte batteriets levetid, noe som vil ha en negativ effekt på kjøretøyets rekkevidde.

For å holde batteriet ved like når bilen ikke er i bruk, må du lade batteriet minst én gang hver tredje måned. Høyspenningsbatteriets levetid kan påvirkes av omgivelsestemperaturen. Spesielt når det er kaldt ute, kan bilens kjøreavstand bli redusert, og det tar lenger tid å lade batteriet.

I tillegg kan batteriet tappes raskere hvis du parkerer på steder der det er ekstremt varmt eller kaldt. For å forlenge levetiden til batteriet, anbefales det at du alltid lader batteriet helt fullt før du kjører. Batteriovervåkingssystem: Utviklet for å hindre at temperaturen på batteriet faller når utetemperaturen faller, og opprettholder derved start- og kjøreeffektiviteten. Når utetemperaturen er lav, vil varmesystemet for batteriet bruke strøm fra ladeutstyret til å opprettholde temperaturen på batteriet til neste gang kjøretøyet kjøres.