2016 Honda Jazz - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (602 pages)

Model: 2016 Honda Jazz
File size: 123.37 MB
Pages: 602 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Ellerinizi direksiyondan ayırmadan 1 – 5 arasında vites değiştirmek için direksiyondan vites değiştirme kollarını kullanınız. Şanzıman sıralı vites değiştirme moduna geçecektir. Vites kolu (D) konumunda olduğunda: Araç anlık olarak sıralı vites değiştirme moduna geçecektir ve vites konumu göstergesi yanacaktır.

Sabit hızda seyretmeye başladığınızda, sıralı vites değiştirme modu otomatik olarak kapanacak ve vites konum göstergesi sönecektir. Normal sürüşe geri dönmek için (+ direksiyondan vites değiştirme kolunu iki saniyeliğine tutunuz. Vites kolu (S) konumunda olduğunda: Araç anlık olarak sıralı vites değiştirme moduna geçecektir ve (M (sıralı vites değiştirme modu) göstergesi ve vites konumu göstergesi yanacaktır.

10 km/s veya daha düşük hızlarda, araç otomatik olarak 1. Vitese geçecektir. Araç hızlandığında otomatik olarak vites büyütecektir. Sadece 1. ve 2. viteste çekebilirsiniz. Sıralı vites değiştirme modundan çıkarken, vites kolunu (S)’den (D)’ye getiriniz. Sıralı vites değiştirme modu iptal edildiğinde, (M) gösterge ve vites konum göstergesi söner.