2019 Honda CR-V - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (821 pages)

Model: 2019 Honda CR-V
File size: 174.67 MB
Pages: 821 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Vites kolu (S) konumunda olduğunda: Vites değiştirme modu 7 vitesli manuel vites değiştirme moduna geçer. M göstergesi ve vitesin numarası vites göstergesinde görünür. Araç yavaşladıkça vites de ona göre otomatik olarak küçültülür.

Araç tamamen durduğunda vites otomatik olarak 1. vitese büyütülür. Birkaç saniyeliğine direksiyon vites kolunu (+) çekerek bu modu iptal edebilirsiniz.

Araç hızı artarsa ve motor devri takometrenin kırmızı alanına yaklaşırsa, vites otomatik olarak büyütülür. Yakıt ekonomisini iyileştirmek için, belirli koşullar altında vites, yedinci vitesten daha yüksek bir vitese yükseltilebilir. Bu durumda, vites göstergesindeki sayı 7 olarak kalır. 7 vitesli manuel vites değiştirme modunda, aşağıdaki koşullarda direksiyondan vites değiştirme kolu kullanılarak vites büyütülür veya küçültülür: Vites büyütme: Motor devri daha yüksek bir vites konumunun en düşük eşiğine ulaşır. Vites Küçültme: Motor devri daha düşük bir vites konumunun en yüksek eşiğine ulaşır. Motor devri takometrenin kırmızı alanına yaklaşırsa, vites otomatik olarak büyütülür. Motor devri seçilen vites konumunun en düşük eşiğine ulaşırsa, vites otomatik olarak küçültülür.