2018 Fiat Tipo 5Door / Tipo Station Wagon - Kezelési útmutató (in Hungarian) (316 pages)

Model: 2018 Fiat Tipo 5Door / Tipo Station Wagon
File size: 9.09 MB
Pages: 316 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Aktív Adaptive Cruise Control mellett, és 50 km/óránál nagyobb sebességgel haladva egy jármű mögött, az irányjelző bekapcsolására a berendezés tovább gyorsít az előzés elősegítése érdekében. Az előzéssegítő funkció akkor aktiválódik, amikor balkormányos gépkocsinál bekapcsoljuk a bal oldali irányjelzőt, illetve a jobb oldali irányjelzőt kapcsoljuk a jobbkormányos gépkocsinál. Balkormányos járműveknél az előzéssegítés csak akkor aktív, ha a bal oldali sávban előzzük az előttünk haladó járművet (jobbkormányos járműveket használó piacoknál az aktiválási logika pont a fordítottja).

Amikor egy gépkocsi bal oldali közlekedésről áttér jobb oldali közlekedésű útra, a készülék automatikusan érzékeli a forgalom irányát. Ebben az esetben az előzés támogatás csak akkor aktív, ha a referencia gépkocsit jobbról előzzük. Ez a kiegészítő gyorsítás akkor aktiválódik amikor a vezető a jobb oldali irányjelzőt használja.

Ebben az esetben a készülék baloldalon biztosítja az előzés támogató funkciót mindaddig, amíg nem érzékeli, hogy a gépkocsi visszatért baloldali közlekedésű útra.