2017 Fiat Tipo 5Door / Tipo Station Wagon - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (292 pages)

Model: 2017 Fiat Tipo 5Door / Tipo Station Wagon
File size: 6.18 MB
Pages: 292 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Πάντα να ελέγχετε αν οι ζώνες πίσω καθίσματος όπου θα τοποθετηθεί ασφαλείας περνάνε γύρω απότολαιμό το παιδικό κάθισμα. Σε περίπτωση περισσότερα απόένα συστήματα ατυχήματος το κάθισμα μπορεί να προστασίας για παιδιά. Στην διαφορετικές εντάσεις ανάλογα με την περίπτωση που αυτό δεν συμβεί κατάσταση του αυτοκινήτου.

Σε αυτήν την ενεργοποίηση των πλευρικών περίπτωση πλύνετέ τα με ουδέτερο αερόσακων δεν απαιτείται. Για το πυροδοτείται σε περίπτωση συγκρούσεων λόγο αυτό να απενεργοποιείτε πάντα τον μεγαλύτερης σφοδρότητας από εκείνη αερόσακο του συνοδηγούόταν επάνω που απαιτείται για την ενεργοποίηση των στο κάθισμα του συνοδηγού τοποθετείται προεντατήρων. Δεδομένου ότι οι μετωπικοί συνοδηγού μόλις βγάλετε το παιδικό αερόσακοι δεν πυροδοτούνται μετά από κάθισμα.

Ο κινητήρας βλάβη στο σύστημα των γκαζιού καταναλώνει το οξυγόνο και παράγει προθερμαντήρων. Το να ρυθμίσετε την τρέχουσα ταχύτητα όταν έχει πατηθεί μέχρι το τέρματο πρώτο πάτημα σβήνει τη λειτουργία του αυτοκινήτου ως όριο ταχύτητας. Σε αυτή την οδικές συνθήκες και οι συνθήκες της περίπτωση η βοήθεια στην κυκλοφορίας το επιτρέπουν.