2019 Fiat 500X - Handleiding (in Dutch) (300 pages)

Model: 2019 Fiat 500X
File size: 7.74 MB
Pages: 300 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
De ingeschakelde versnelling wordt op het display weergegeven. Verplaats de hendel van D (Vooruit) naar links, om de "sequentiële" modus in te schakelen. De haalbare standen zijn + (hogere versnelling) of - (lagere versnelling).

Deze standen zijn onstabiel: de hendel keert altijd terug naar de centrale stand. De hendel is voorzien van een knop A fig. 93, die ingedrukt moet worden om de hendel van P naar R te verplaatsen. Schakelen van stand P naar elke andere stand van de versnellingspook, met contactsleutel op stand MAR, moet gedaan worden met ingetrapt rempedaal en met behulp van de knop op A fig. 93.

Om van R naar P te gaan moet gedrukt worden op knop A fig. 93 wanneer de motor stationair draait. Om van stand N naar D of R te schakelen, moet het rempedaal worden ingetrapt. Aanbevolen wordt geen gas te geven en ervoor te zorgen dat de motor stabiel stationair draait. De overgang van D naar N is vrij, terwijl voor de overgang van D naar R of P alleen op de knop A fig. 93 gedrukt moet worden.