2016 Fiat 500L Living - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (260 pages)

Model: 2016 Fiat 500L Living
File size: 5.43 MB
Pages: 260 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να μην εξασφαλίζονται η μεγάλη διάρκεια ζωής του ελαστικού και η καλύτερη κατανάλωση του καυσίμου. Σταματήστε το αυτοκίνητο αποφεύγοντας απότομα φρεναρίσματα και στροφές του τιμονιού. Σε ορισμένες εκδόσεις η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συστήματος επισημαίνεται από την εμφάνιση ενός μηνύματος επάνω στην οθόνη.

Η προειδοποιητική λυχνία σβήνει αφού πάψει να υπάρχει η βλάβη και η επισήμανση αποθηκεύεται στο σύστημα. Ελευθερώστε το πεντάλ του γκαζιού έτσι ώστε να μειώσετε τις στροφές του κινητήρα μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει η προειδοποιητική λυχνία. Το επίπεδο των εκπομπών στην εξάτμιση μπορεί να γίνει από τις εντεταλμένες κρατικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές.

Για να σβήσει η λυχνία είναι απαραίτητο να συνεχίσετε να οδηγείτε το αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρωθεί η αναγέννηση. Το άναμμα αυτής της λυχνίας δεν σημαίνει βλάβη του αυτοκινήτου και επομένως δεν είναι απαραίτητη η μετάβαση στο συνεργείο. Σημειώνεται επίσης ότι είναι δυνατόν να σβήσετε τον κινητήρα ακόμα και όταν ανάβει η λυχνία.