2015 Fiat 500L - Εγχειρίδιο χρήσης (in Greek) (244 pages)

Model: 2015 Fiat 500L
File size: 6.1 MB
Pages: 244 pages



Λήψη Εγχειρίδιο Εγχειρίδιο χρήσης

εγχειρίδιο Περιγραφή
Η μη τήρηση των οδηγιών που αναφέρθηκαν προηγουμένως μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στον κινητήρα καθώς και την κατάργηση της εγγύησης. Το άναμμα αυτής της λυχνίας δεν αφορά την ποσότητα του λαδιού που υπάρχει μέσα στον κινητήρα. Για να εκτελέσετε αυτή τη διαδικασία στρίψτε το τιμόνι από το ένα άκρο στο άλλο ή απλά να οδηγήσετε σε ευθύγραμμη πορεία για εκατό μέτρα.

Το σύστημα επιστρέφει στην κανονική λειτουργία όταν οι συνθήκες λειτουργίας το επιτρέψουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να μην εξασφαλίζονται η μεγάλη διάρκεια ζωής του ελαστικού και η καλύτερη κατανάλωση του καυσίμου. Σταματήστε το αυτοκίνητο αποφεύγοντας απότομα φρεναρίσματα και στροφές του τιμονιού.

Σε ορισμένες εκδόσεις η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συστήματος επισημαίνεται από την εμφάνιση ενός μηνύματος επάνω στην οθόνη. Η προειδοποιητική λυχνία σβήνει αφού πάψει να υπάρχει η βλάβη και η επισήμανση αποθηκεύεται στο σύστημα. Ελευθερώστε το πεντάλ του γκαζιού έτσι ώστε να μειώσετε τις στροφές του κινητήρα μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει η προειδοποιητική λυχνία.