2015 Fiat 500 Vintage - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (160 pages)

Model: 2015 Fiat 500 Vintage
File size: 25.76 MB
Pages: 160 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Doğru yağlayıcıların kullanılması optimum yakıt tüketimi ve emisyon değerlerine ulaşılmasını sağlar. Kullanım ömrünü tamamlayan aracınızın çevreye zarar vermeden geri dönüşümü için yetkilendirilmiş merkezler oluşturulmuştur. Bu durum tenteye zarar verebilir ya da vidalarının sıkı olup olmadığını kontrol ediniz.

Yedek tekerlek sadece acil durumlarda daha fazla yedek tekerlek kullanımı yasaktır. Buharlarını tekerleğine kar zincirleri takılabilir ve böylece acil durum çözülebilir. Talimat broşürünü kit ile tamir edilmiş olan lastik üzerinde işlem yapacak olan personele veriniz.

Tüp lateks içerebilir ve bu alerjik modifikasyonların veya tamirlerin düzgün şekilde yapılmaması ve reaksiyonlara yol açabilir. Yutulduğunda veya solunduğunda zararlıdır sistemin özelliklerini gözetilmeden gerçekleştirilmesi arızalara ve ve gözleri tahriş edebilir. Uzun süreli yüksekliğini her zaman çevrenizdeki sesleri duyabilecek şekilde dikkat gerektiren bir sistem fonksiyonuna erişmeye çalışmadan önce ayarlayınız.