2017 Fiat 500 - Brukerhåndbok (in Norwegian) (224 pages)

Model: 2017 Fiat 500
File size: 3.96 MB
Pages: 224 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Gni setene med en fuktig svamp fuktet da det kan endre den karakteristiske med en løsning av vann og nøytral matte effekten i klebemerkene og såpe. Det anbefales å rengjøre innvendige plastdeler med en klut av mikrofiber dyppet i en løsning av vann og nøytral såpe uten slipemiddel. For å fjerne fett og vanskelige flekker skal du bruke spesifikke produkter som er egnet for plastikk og som ikke inneholder løsemidler og som er designet for ikke å endre utseende og farge på komponentene.

Det er helt nødvendig for kjøresikkerheten at kjøretøyet er utstyrt med dekk av samme merke og type på alle hjulene. Sjekk spenningen i snøkjettingene etter kjøring noen titall meter. Husk at det ikke er hensiktsmessig å endre rotasjonsretningen for dekkene.

Det er derfor nødvendig å begrense bruken til de formål som de ble godkjent for. Konstant bruk av smøremidler som er indikert garanterer karakteristikkene for drivstofforbruk og utslipp. Kvaliteten av smøremiddelet er kritisk for driften og motorens holdbarhet.