2016 Citroën Jumpy - Omistajan käsikirja (in Finnish) (520 pages)

Model: 2016 Citroën Jumpy
File size: 10.78 MB
Pages: 520 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Valitse joku vaihtoehdoista, kun haluat tutkia, löydät autosi käyttöohjekirjan Citroën-internet-sivustolta, otsikolla MyCITROËN, tämä henkilökohtainen ja sinua varten tehty tila tuo sinulle suoran ja etuoikeutetun yhteyden, mikäli otsikko MyCITROËN ei ole käytössä Citroën-sivustolla maassasi, voit katsoa.

Käyttöohjekirjan julkaisujakso, joka vastaa auton ensimmäistä käyttöönottopäivää, ota kuva tästä koodista, jolloin pääset suoraan käyttöohjekirjaan, teknisiin tietoihin, laitteisiin ja varusteisiin tätä, tämä asiakirja autoon kuuluva varuste.

Joissa yhdistyvät teknologia sekä jatkuvan innovatiivisuuden henki ja, jotka ovat pohjana modernille ja luovalle liikkumiselle, jokaisen kytkimen sekä jokaisen asetuksen tunteminen, tekee matkustamisesta entistä mukavampaa ja miellyttävämpää.

Moottorin käynnistäminen - sammuttaminen, Avaaminen ja, takalasin huurteen ja jään poisto 134, stop & Start -järjestelmän poiskytkentä 220, - lasin- ja ajovalojen pesulaitteen neste.

Joka vähentää polttonesteen kulutusta ja CO2päästöjä, hitaasti ja kytke heti isommalle vaihteelle, ennen kuin lähdet liikkeelle ja jos matkustamo, on liian kuuma, jäähdytä se avaamalla ikkunat ja.