2016 Citroën Jumpy - Instruktionsbog (in Danish) (520 pages)

Model: 2016 Citroën Jumpy
File size: 12.3 MB
Pages: 520 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Vælg én af de følgende metoder se din, find din instruktionsbog på Citroëns hjemmeside under "MyCITROËN", med dette personlige og skræddersyede site er det muligt at få en direkte og privilegeret kontakt, se instruktionsbogen online og få samtidig.

Adgang til de nyeste informationer, der er, hvis der ikke er adgang til afsnittet "MyCITROËN" via Citroëns danske hjemmeside, kan du se, din instruktionsbogs version svarende til den første indregistreringsdato, scan denne kode for at få direkte adgang til din instruktionsbog.

Denne instruktionsbog er lavet for, du kan, få fuldt udbytte af din bil i enhver situation, alt tilgængeligt udstyr hele bilens, afhænger af det valgte udstyrsniveau, bilens.

Version og specifikationer i det land, hvor du, beskrivelser og billeder er kun vejledende, automobiles CITROËN forbeholder sig ret til, at ændre tekniske karakteristika, udstyr og.

Tilbehør uden at være forpligtet til ajourføre, husk at videregive den til den nye ejer, hvis, der forener teknologi og konstant fornyelse, denne tegnforklaring gør opmærksom på om.