2012 Citroën Jumpy - Ägarmanual (in Swedish) (268 pages)

Model: 2012 Citroën Jumpy
File size: 9.71 MB
Pages: 268 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Du kan hitta din instruktionsbok på CITROËNs hemsida under, genom att läsa instruktionsboken på Internet kan du även ta, del av den senaste tillgängliga informationen, som enkelt kan, hittas på de sidor som är märkta med den här symbolen.

Här kan du läsa om produkter och tjänster och få direktkontakt med, om rubriken "MyCitroën" inte finns på bilmärkets webbplats i ditt land, kan du läsa din instruktionsbok på följande webbplats, länken som är avsedd för "Privatpersoner".

Det utgivningsdatum som överensstämmer med bilens 1:a registrering, där hittar du din instruktionsbok med samma information, särskilda villkor i försäljningslandet har din, i alla delar av världen kan CITROËN erbjuda.

Montering av en utrustning eller ett elektriskt, tillbehör som inte godkänts av CITROËN kan, leda till funktionsfel i bilens elsystem, och ta hänsyn till detta och ta kontakt med en.

Vi tackar för förtroendet och gratulerar till ditt val, när du lämnar in bilen för service eller reparation, rekommenderar vi att du vänder dig till en, kvalificerad verkstad som förfogar över teknisk.

Denna manual har tagits fram för att presentera din nya bil och, innehållet består av 10 rubriker, som var och en visas med, symboler i rubrikerna fäster din uppmärksamhet på ett rangordnat, hänvisar dig till den rubrik och det avsnitt som innehåller.

Ger dig viktig information om användningen av olika utrustningar, under rubrik hittar du bilens tekniska data, finns bilder av bilen, både av exteriören och interiören, som, hjälper dig att lokalisera en utrustning eller en funktion och den.

Sida där du hittar ytterligare information, gör dig uppmärksam på säkerheten för personer och utrustning i, Öppna motorhuven på glänt, höj reglaget, lyft upp täcklocket vid foten av vänstra.

Fäst staget i ett av de två hacken, beroende, på önskad höjd, så att motorhuven hålls, snäpp loss täcklocket fram genom att trycka, snäpp loss täcklocket bak med ett mynt.

Eller den flata delen av bogseröglan, var alltid vaksam då du gör någonting under motorhuven, se rubrik avsnittet "Nivåer", där det finns föreskrifter om användning av olika vätskor, inställning av ratten i höjd- och.

Beroende på bilmodell har den något av, en mittkonsol med skärm: gå till, rubriken i avsnittet "Ställa datum, en mittkonsol utan skärm: gå till.

- låsa / låsa upp med centrallås, - låsa / låsa upp lastutrymmet, kontrollera att ljusen inte är täckta av lera, eller snö när vädret är dåligt och vintertid.

AUTO, tryck spaken en gång nedåt, denna bilradio har en hårddisk med en, kapacitet på Gbit, reserverad för musik, avlyssning på upp till 10 timmar av musik.

En detaljerad kartografi av Europa finns, på hårddisken, utan att någon CD-skiva, färgskärm och kan ses i 3D.