2018 Citroën Jumper - Instruktionsbog (in Danish) (232 pages)

Model: 2018 Citroën Jumper
File size: 8.3 MB
Pages: 232 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Intelligent antispinfunktion: Hjælpefunktion til overflader med dårligt vejgreb (sne, isslag, mudder, osv.). Systemet registrerer forhold med dårligt vejgreb, der vil kunne gøre igangsætning og kørsel vanskelig. Under disse forhold tager Intelligent antispinfunktion over fra ASR-systemet ved at overføre motorkraften til det hjul, der har bedst vejgreb for at optimere god kraftoverførsel og styring.

Kontrol af lastens inerti: Alle disse variationer har konsekvenser for bremsningen, trækket, bilens adfærd i sving og kan øge risikoen for at rulle over. En varevogns reelle samlede vægt kan variere betragteligt afhængigt af dens last. Køretøjets tyngdepunkt kan som følge heraf bevæge sig både i længderetningen og i højden.

Kontrol af lastens inerti vurderer køretøjets samlede vægt ved at analysere dens adfærd under acceleration og bremsningen. Systemet tilpasser så aktiveringen af DSC- og ASR-systemerne afhængigt af vægtfordelingen i køretøjet. Køretøjet holder sig således mere sikkert på vejen i kritiske situationer. Kontrol ved nedkørsel: Dette system er en hjælp til nedkørsel på veje med dårligt vejgreb pga. mudder, grus osv. eller med veje med stor hældning. Systemet sørger for at reducere risikoen for udskridning eller ukontrolleret nedkørsel. Det bevarer en konstant hastighed, når bilen kører ned ad bakke ved at aktivere bremserne på en individuel og differentieret måde.