2016 Citroën Jumper - Kezelési útmutató (in Hungarian) (292 pages)

Model: 2016 Citroën Jumper
File size: 10.18 MB
Pages: 292 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Gépjárműve kezelési útmutatója a Citroën honlapján keresztül elérhető, „MyCITROËN”, ez a teljes egészében testre szabható oldal lehetőséget nyújt márkával való közvetlen, gépjárműve kezelési útmutatója az alábbi címen érhető el, kezelési útmutatója kiadási dátumát, mely az első forgalomba helyezés időpontjának felel.

Kezelési útmutatója közvetlen eléréséhez olvassa le kódot, a kiemelt fontosságú információkra fejezeteken belül elhelyezett, különböző jelek hívják fel figyelmet, az adott funkció részletes leírását tartalmazó.

A gépjárműben utazó személyek biztonságával és, mely a legújabb technológiákat és a folyamatos megújulást tartja szem, és az autózás korszerű és kreatív megközelítését tükrözi, köszönjük a bizalmát és gratulálunk választásához.

Az útmutatóban bemutatott felszerelések az új gépjármű, változatától függően lehetnek széria- vagy extra, országonként eltérő lehet, és előfordulhat, hogy egyes, felszerelések nem elérhetők minden forgalmazó országban.

A gépjárművön történő bármilyen beavatkozás esetén, forduljon olyan szakszervizhez, amely rendelkezik, és szakértelemmel, valamint megfelelő felszereltséggel, a CITROËN hálózat garantáltan biztosítja ezeket az Ön.