2016 Citroën Jumper - Instruktionsbog (in Danish) (292 pages)

Model: 2016 Citroën Jumper
File size: 10 MB
Pages: 292 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Vælg én af de følgende metoder se din, find din instruktionsbog på Citroëns website under "MyCITROËN", med dette personlige og skræddersyede site er det muligt at få en direkte og privilegeret, se instruktionsbogen online og få samtidig.

Adgang til de nyeste informationer, der er, hvis der ikke er adgang til afsnittet "MyCITROËN" via Citroëns danske internetside, kan du se, din instruktionsbogs version svarende til den første indregistreringsdato, scan denne kode for at få direkte adgang til din instruktionsbog.

Punkter og underpunkter, der giver en detaljeret, vigtige oplysninger om anvendelsen af udstyret, der forener teknologi og konstant fornyelse, vi takker dig og ønsker dig tillykke med dit valg.

Hvis du, når du sætter dig bag rattet, det udstyr, der vises, er standardudstyr, ekstraudstyr, eller findes ikke på din bil afh, og kan variere fra land til land eller er muligvis ikke.

Ved al vedligeholdelse og reparation af din bil bedes, besidder de nyeste tekniske informationer, samt har de, rette kompetencer og og det rette udstyr, autoriseret CITROËN-værksted i stand til tilbyde dig.