2016 Citroën Jumper - Brukerhåndbok (in Norwegian) (292 pages)

Model: 2016 Citroën Jumper
File size: 10 MB
Pages: 292 pages



Last ned Manual Brukerhåndbok

Manuell Beskrivelse
Velg en av de følgende adgangene å, finn instruksjonsboken din på nettsidene til Citroën, arkfane "MyCITROËN", dette personlige og skreddersydde området gir deg en direkte kontakt med bilprodusenten, se instruksjonsboken din online å få tilgang.

Til de senest tilgjengelige opplysningene, som er, lette å finne ved hjelp av sidemerking og dette, hvis arkfanen"MyCITROËN" ikke er tilgjengelig på nettsidene til "Citroën" i landet hvor du bor, kan du konsultere instruksjonsboken din på følgende adresse.

Utgaveperioden til instruksjonsboken din som tilsvarer bilens førstegangs registreringsdato, skann denne koden for å få direkte tilgang til instruksjonsboken din, innenfor hvert avsnitt finnes det merker som angir et, som leder deg mot avsnittet som inneholder.

Detaljert informasjon knyttet til en funksjon, som varsler deg om viktig informasjon knyttet til, citroën er tilstede på alle kontinenter, som forener teknologi og en kontinuerlig innovasjonsans.

For en moderne og kreativ tilnærming til mobilitet, vi takker og gratulerer deg med valget, som gir deg varslinger når det gjelder sikkerhet, for personer og utstyr i bilen.