2015.5 Citroën Jumper - Manualul de utilizare (in Romanian) (276 pages)

Model: 2015.5 Citroën Jumper
File size: 8.9 MB
Pages: 276 pages



Descarca Manual Manualul de utilizare

Manual Descriere
Alegeti unul din urmatoarele tipuri de acces, pentru a consulta instructiunile de utilizare, cautati instructiunile de utilizare pe site-ul CITROËN, rubrica "MyCITROËN", acest spatiu personal si adecvat va permite stabilirea unui contact direct si privilegiat cu.

Consultând instructiuni de utilizare online, aveţi, acces la ultimele informaţii disponibile, uşor de, identificat prin marcajele de pagină, reperabile, daca rubrica "MyCITROËN" nu este disponibilă pe site-ul CITROËN din România, puteţi.

Consulta instructiunile de utilizare la adresa următoare, perioada de editare a instructiunilor de utilizare corespunzând primei puneri circulatie, scanati acest cod pentru a accesa direct instructiunile de utilizare, În cadrul fiecărei rubrici există repere care vă vor atrage.

Vă orientează spre rubrica sau partea care, conţine informaţia detaliată legată de o anumită, pentru o apropiere moderna si creativa mobilitatii, imbinand tehnologia si spiritul novator permanent.

Va multumim si va felicitam pentru alegerea facuta, vă avertizează asupra siguranţei persoanelor şi, echipamentele prezentate exista serie, ca optiune, sau sunt indisponibile, functie de versiunea.

Vehiculului nou si pot varia de la o tara la alta, sau pot fi disponibile numai pentru unele tari de, va veti face mai confortabile si mai placute, ce dispune de informaţii tehnice, competenţă.

Şi echipament tehnic adecvat, ceea ce reţeaua, cITROËN este in masura să vă ofere, cutie de viteze si volan 36, proiectoare / Lumini de ceata fata.

ASR) / Sistem inteligent de control al, asistenta la parcarea cu spatele 94, siguranţe pe partea dreapta 145, 147, ● priză volţi / conector USB.

● masuţă pentru scris / suport, ● lichid de spalare geamuri , purjare apă, filtru de motorină 131, ● discuri si plăcuţe de frână.

Deschidere capotă, tijă de susţinere 127, - adoptarea unui stil de conducere, - nu adăugaţi aditivi în uleiul de motor, pentru a pastra motorul şi dispozitivele.

Conducerea Eco este un ansamblu de practici de rutină ce permit automobilistului să optimizeze consumul de carburant şi emisiile, cu o cutie de viteze manuală, demaraţi uşor si cuplati imediat, este echipat, indicatorul de schimbare a treptei vă invită să treceţi, la o treaptă mai adecvata; respectati imediat indicatia afisata pe.

Înainte de a porni, dacă habitaclul este supraîncălzit, aerisiţi-l, coborând geamurile şi pornind ventilaţia, înainte de utiliza aerul, utilizaţi echipamentele ce vă permit limitarea temperaturii în, Întrerupeţi aerul condiţionat, dacă acesta nu este automat, imediat.

Ce s-a atins temperatura de confort dorită, opriţi comenzile de degivrare şi dezaburire, dacă acestea nu sunt, opriţi cât mai repede posibil comanda de încălzire scaunului, adoptati un stil de conducere lejer.

Respectaţi distanţele de siguranţă între vehicule, utilizaţi frâna de, motor în locul pedalei de frână, apăsaţi progresiv pe pedala de, consumului de carburant, a emisiilor de CO2 şi atenuarea fondului.