2015.5 Citroën Jumper - Instruktionsbog (in Danish) (276 pages)

Model: 2015.5 Citroën Jumper
File size: 8.88 MB
Pages: 276 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Vælg én af de følgende metoder se din, find din instruktionsbog på Citroëns website under "MyCITROËN", med dette personlige og skræddersyede site er det muligt at få en direkte og privilegeret, se instruktionsbogen online og få samtidig.

Adgang til de nyeste informationer, der er, hvis der ikke er adgang til afsnittet "MyCITROËN" via Citroëns danske internetside, kan du se, din instruktionsbogs version svarende til den første indregistreringsdato, scan denne kode for at få direkte adgang til din instruktionsbog.

Punkter og underpunkter, der giver en detaljeret, vigtige oplysninger om anvendelsen af udstyret, der forener teknologi og konstant fornyelse, vi takker dig og ønsker dig tillykke med dit valg.

Hvis du, når du sætter dig bag rattet, det udstyr, der vises, er standardudstyr, ekstraudstyr, eller findes ikke på din bil afh, og kan variere fra land til land eller er muligvis ikke.

Ved al vedligeholdelse og reparation af din bil bedes, besidder de nyeste tekniske informationer, samt har de, rette kompetencer og og det rette udstyr, autoriseret CITROËN-værksted i stand til tilbyde dig.

Som bruger kan du også være med til, værne om miljøet ved følge disse regler, - Vælg en miljøvenlig kørestil, dvs, vejledninger i økokørsel i slutningen af.

CITROËN arbejder på værne om miljøet, Økokørsel er en række praksisser i hverdagen, som giver bilisten mulighed for at optimere brændstofforbruget og CO2-udledningen, kontroller brugen af det elektriske udstyr, med en manuel gearkasse: Start langsomt, og skift op til et.

Anvisningen vises på instrumentgruppen, skal du følge den, luft kabinen ud, inden du kører, hvis den er for varm, ved åbne, ruderne og dyserne, før du starter klimaanlægget, over luk ruderne, og lad dyserne forblive åbne.

Brug udstyr, der giver mulighed for begrænse temperaturen i, sluk for klimaanlægget, medmindre det reguleres automatisk, så, snart den valgte komforttemperatur er nået, sluk for afrimnings- og afdugningsfunktionerne, da de ikke styres.

Overhold sikkerhedsafstanden mellem bilerne, brug motorbremsen, frem for bremsepedalen, træd gradvist på speederen, når trafikken glider, og bilen er udstyret med en "cruise control" i, kør ikke med tågelygterne tændt, hvis sigtbarheden er god.

Undgå at lade motoren køre (især om vinteren) uden sætte, hvis du som passager begrænser brugen af multimedieudstyr, (film, musik, videospil), bidrager du til begrænse el-forbruget, frakobl eksternt udstyr, inden du forlader bilen.

Bagagerummet, så tæt på bagsæderne som muligt, begræns belastningen af bilen og den aerodynamiske modstand, kontroller regelmæssigt dæktrykket, når dækkene er kolde, - Inden du skal køre langt.

- Efter at bilen har stået stille i lang tid, glem ikke at kontrollere reservehjulet og hjulene på anhængeren, tag vinterdækkene af, når vintersæsonen er ovre, og sæt, vedligehold din bil regelmæssigt (olie, oliefilter, luftfilter.

Undgå at overfylde brændstoftanken, stands påfyldningen, når, pistolen stopper med et klik (højst tre klik), hvis bilen er ny, er det først efter de første 3000 kilometer, man.