2014 Citroën Jumper - Vodič za korisnike (in Croatian) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Jumper
File size: 7.64 MB
Pages: 240 pages



Preuzmite priručnik Vodič za korisnike

Ručno Opis
Upute za rukovanje na internetu, pronađite vaše upute za rukovanje na internetskim stranicama, uvidom u upute za rukovanje na internetu možete saznati, najnovije dostupne informacije, koje se lako prepoznaju po.

Označivaču stranica u obliku ove sličice, na tom osobnom prostoru po vašoj mjeri možete uspostaviti izravan, ako rubrika "MyCITROËN" nije dostupna na internetskim, stranicama marke CITROËN u vašoj zemlji, možete naći vaše.

Upute za rukovanje na sljedećoj adresi, poveznicu "Dokumenti o vozilu" na početnoj stranici (ne traži se, razdoblje izdanja vaših uputa za rukovanje koje odgovara datumu prve, tamo ćete naći vaše upute za rukovanje, kao i najnovije dostupne.

Unutar pojedinih točaka različite oznake skreću, upućuje na točku i poglavlje u kojemu, se mogu naći detaljni podaci o nekoj, upozorava da se radi o sigurnosti.

U kojoj su spojeni tehnologija i stalni duh inovativnosti, u modernom i kreativnom pristupu mobilnosti, ugradnjom električne opreme ili uređaja koji, ne nose oznaku CITROËN možete izazvati.

Računa o tome i obratite se predstavniku, marke CITROËN koji će vas upoznati s, zahvaljujemo vam i čestitamo na izboru, za bilo kakav zahvat na vašem vozilu.

Obratite se nekoj stručnoj radionici koja, ima potrebna znanja i opremu, koje vam, sklopke brisača / perača / putnog računala, prednji zračni jastuk vozača / Zvučna.

Utičnica V (180 W max), ploča s instrumentima, ekran, putomjeri 23, prednja - stražnja svjetla za maglu, ● šipka za mjerenje razine ulja.

Ispuštanje vode, pročistač dizel goriva 126, ● pročistač zraka / pročistač u kabini, i vi kao sudionik možete pridonijeti zaštiti, vozite lagano, bez čestih i naglih.

U mreži CITROËN, koja je ovlaštena, ulje, radi očuvanja pouzdanosti motora i, u suradnji s vama, CITROËN brine o zaštiti, eko-vožnja se sastoji od niza svakodnevnih dobrih navika koje vozaču omogućuju smanjivanje potrošnje goriva i emisija CO 2.

Uz ručni mjenjač, krenite polako, uključujte više stupnjeve, promjene stupnja prijenosa, on će vam preporučivati uključivanje, najprikladnijeg stupnja prijenosa; kad se preporuka prikaže na, ploči s instrumentima, odmah tako postupite.

Ako je prije polaska temperatura u kabini vrlo visoka, prozračite, je spuštanjem stakala i otvaranjem otvora za prozračivanje, prije, iznad km/h, zatvorite prozore i ostavite otvorene otvore za, ne zaboravite koristiti opremu kojom se ograničava temperatura u.

Ako vozilo ima ručni klima uređaj, isključite ga kad temperatura u, isključite sklopke odleđivanja i odmagljivanja, osim ako je, poštujte sigurnosne razmake između vozila, koristite kočenje, motorom više nego papučicom kočnice, postupno pritišćite.

Ispuštanje kao i buka u prometu, u rijetkom prometu, ako je vozilo opremljeno funkcijom tempomata, "Cruise", uključite ga iznad 40 km/h.