2014 Citroën Jumper - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Jumper
File size: 7.8 MB
Pages: 240 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Navodila za uporabo na spletu, poiščite vaša navodila za uporabo na CITROËNOVI spletni strani, v, med pregledovanjem navodil za uporabo na spletu lahko, dostopite tudi do zadnjih razpoložljivih informacij, ki jih boste.

Enostavno našli s pomočjo kazalnika strani, ki je označen z, stopite v neposreden in privilegiran stik z znamko, Če rubrika MyCITROËN ni na voljo na CITROËNOVI strani vaše, države, lahko vaša navodila za uporabo pregledate na naslednjem.

Povezavo "Dokumentacija za vozilo" preko prijavne strani (vpis ni, datum izdaje vaših navodil za uporabo, ki ustreza datumu prve, nato boste imeli dostop do vaših navodil za uporabo na spletu do zadnjih, razpoložljivih informacij, do katerih dostopate preko naslednje ikone.

V poglavjih vas naslednje oznake opozarjajo, na vsebino, ki je urejena po stopnjah vas, usmerijo v poglavje podpoglavje, ki, opozarjajo na varnost oseb opreme.

S stalnim povezovanjem tehnologije inovativnosti, s čimer ustvari moderen kreativen pristop, opreme, ki ni homologirana s strani, to opozorilo in se obrnite na predstavnika.

Citroena, ki vas bo seznanil s ponudbo, ki zagotavljajo, da bo vožnja z njim, za kakršenkoli poseg na vozilu se obrnite, kjer imajo na voljo tehnične podatke.

Merilnik količine goriva, indikator 32, 35, osvetlitev s časovnim zamikom izklopa 45, ● klimatska naprava z ročnim upravljanjem, stropna luč v potniškem prostoru 78-79, 141.

● merilna palica za ročno merjenje, Črpanje vode, filter za plinsko olje, ● zavorni koluti zavorne ploščice, kot uporabniki lahko veliko prispevate k.

Vzdrževalnimi pregledi, ki naj jih opravijo, v CITROËN servisni mreži, kjer so, motornemu olju dodajte aditive s tem, več o tem preberite v nasvetih za.

Ekološko vožnjo na koncu te rubrike, cITROËN si skupaj z vami prizadeva za, vabimo vas, da si ogledate spletno stran, z ekološko vožnjo voznik vpliva na manjšo porabo goriva izpuste CO2.

Pri ročnem menjalniku speljujte počasi brez čakanja prestavite, Če je vozilo opremljeno z indikatorjem predlagane menjave, prestavnega razmerja, ta predlaga, da prestavite v bolj prilagojeno, Če je potniški prostor preveč segret, preden se želite odpeljati.

Ne vključite takoj klimatske naprave, ampak ga najprej prezračite, tako da odprete stekla prezračevalne šobe, pri hitrosti nad 50 km/h zaprite stekla, prezračevalne šobe pa, uporabite opremo, ki preprečuje prekomerno segrevanje.

Ko dosežete želeno toplotno udobje, izključite klimatsko napravo, izključite gumbe za ogrevanje in sušenje stekel, če ne delujejo, Čimprej izključite gumb za ogrevanje sedeža, upoštevajte varnostno razdaljo med vozili, zavirajte z motorjem.

Namesto z zavornim pedalom in postopoma pritiskajte na pedal za, ko promet poteka tekoče in imate ob volanu na voljo tipko Cruise, izberite tempomat pri hitrosti nad 40 km/h.