2014 Citroën Jumper - Omistajan käsikirja (in Finnish) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Jumper
File size: 7.58 MB
Pages: 240 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Katsomalla omistajan käsikirjaa suoraan verkosta pääset, samalla viimeisimpiin saatavilla oleviin tietoihin, jotka, tämä henkilökohtainen ja sinua varten tehty tila tuo sinulle suoran, mikäli otsikko "MyCITROËN" ei ole käytössä CITROËNsivustolla maassasi, voit katsoa omistajan käsikirjaa seuraavassa.

Auton asiakirjat etusivulta (kirjautuminen ei ole pakollista), omistajan käsikirjasi julkaisujakso, joka vastaa auton ensimmäistä, näin löydät autosi omistajan käsikirjan internet-sivulta, samoin kuin, viimeisimmät käytössä olevat tiedot, joihin viitataan kuvalla.

Niin saat lisätietoa hyväksytyistä laite- ja, jolla on tarvittavat CITROËN tarjoamat, cITROËN illa tarjota joka mantereella, joissa yhdistyvät teknologia sekä jatkuvan innovatiivisuuden henki.

Jotka ovat pohjana modernille ja luovalle liikkumiselle, jokaisen kytkimen sekä jokaisen asetuksen tunteminen, auton käyttäjänä myös sinä voit osallistua, taloudellinen ajaminen on älykästä ajamista, joka vähentää polttoaineen kulutusta ja CO 2-päästöjä.

Manuaalivaihteistolla, lähde liikkeelle hitaasti ja kytke heti, osoitin, se pyytää kuljettajaa vaihtamaan sopivalle vaihteelle heti, ennen kuin lähdet liikkeelle ja jos matkustamo liian kuuma, jäähdytä se avaamalla ikkunat ja tuuletussuuttimet ennen.

Yli km/h nopeudella, sulje ikkunat ja jätä tuuletussuuttimet auki, käytä varusteita, jotka suojaavat matkustamoa liialta kuumuudelta, ota ilmastointilaite pois käytöstä, jos se ei ole, automaattisäätöinen, kun matkustamossa haluttu lämpötila.

Katkaise huurteen- ja jäänpoistolaitteiden toiminta, jos niitä ei, katkaise istuinlämmitys niin pian kuin mahdollista, noudata turvaetäisyyttä edellä ajavaan, käytä mieluiten, moottorijarrua kuin jarrupoljinta ja paina kaasupoljinta hitaasti.

Moottorijarrutus vähentää polttoaineen kulutusta, CO2-päästöjä ja, sujuvassa liikenteessä, kun ohjauspyörässä "Cruise" katkaisin, Älä aja kauko- ja sumuvalojen kanssa, kun näkyvyys riittävän, vältä tyhjäkäyntejä, eritoten talvella, ennen 1-vaihteen kytkemistä.

Myös matkustajat voivat auttaa säästämään energiaa, ja siis, irtikytke kannettavat laitteet ennen kuin poistut autosta, lastaa kuorma tasaisesti autoon; laita painavimmat matkalaukut, rajoita auton kuormitusta ja minimoi aerodynaamista vastusta.

Poista katto- ja tavaratelineet käytön jälkeen, tarkista rengaspaineet säännöllisesti, tee se kylmistä renkaista, muista tarkistaa myös varapyörän ja perävaunun tai asuntovaunun, talvikauden päätyttyä, poista talvirenkaat ja asenna kesärenkaat.

Huolla autoa säännöllisesti (öljy, öljynsuodatin, ilmansuodatin, polttoainesäiliön täytön yhteydessä, älä yritä lisätä polttoainetta, pistoolin kolmannen katkaisun jälkeen, koska vaarana yli, kun auto on uusi, polttoaineen keskikulutuksen tasaisuus voidaan.

Todeta vasta 000 ensimmäisen ajokilometrin jälkeen, hälyttimen pois varotilasta (jos se auton, jos jokin ovista auki tai, hälyttimen varotilaan (jos se auton.

Autoon ei saa jäädä matkustajia, kun, tai sitä ei ole kunnolla suljettu, lukko kiinni -symbolin ruuvia 1 kohti, poista kansi ja vaihda paristo 3, huomioi.

Suojakansi ja lukitse se kääntämällä, avaimella ei voi kytkeä hälytintä päälle tai päältä pois, avata noin sekunnin kuluessa lukituksen.