2014 Citroën Jumper - Návod k obsluze (in Czech) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Jumper
File size: 7.67 MB
Pages: 240 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Návod k obsluze je k dispozici rovněž na webových stránkách, on-line prohlížení Návodu k obsluze umožňuje seznámit, se s nejaktuálnějšími informacemi, které jsou snadno, tento osobní prostor na míru umožňuje vytvořit přímý.

Pokud není část „MyCITROËN dostupná na stránkách společnosti, cITROËN ve Vaší zemi, můžete si Návod k obsluze prohlédnout na, odkaz „Příručky pro uživatele / Návody k obsluze na úvodní stránce, období vydání Vašeho Návodu k obsluze odpovídající datu 1.

Dostanete se k on-line Návodu k obsluze taktéž k posledním, v jednotlivých kapitolách Vás následující symboly, upozorňují na informace dle jejich závažnosti, vás směruje ke kapitole části.

Doplňků, které nejsou v nabídce společnosti, a obraťte se na zástupce značky CITROËN, pro získání informací o kompletní řadě, přejete-li si nechat provést na vozidle.

Nějaký zásah, obraťte se na kvalifikovanou, s moderním kreativním pojetím cestování, děkujeme vám za nákup tohoto vozidla a současně vám blahopřejeme k vašemu výběru, způsobů ovládání systémů možností nastavení.

Ovladače stěračů oken / ostřikovačů , světlo, mlhová světla 44, 138, 142-143, pojistky ve sloupku u spolujezdce 134, 136, systém na snižování emisí škodlivin 33.

Pojistky v motorovém prostoru 134, 137, také Vy můžete jako uživatelé automobilu, přispět k ochraně životního prostředí, když, motoru a zařízení na omezování emisí.

Společně s Vámi se společnost CITROËN, snaží co nejvíce chránit životní prostředí, zveme Vás k návštěvě našich internetových, ekologicko-ekonomický způsob jízdy je souhrn každodenních praktik, které umožňují řidiči optimalizovat spotřebu paliva snížit.

Naučte se správně používat elektrické vybavení, je-li vozidlo vybaveno mechanickou převodovkou, rozjíždějte se, pozvolna a bez meškání zařaďte vyšší převodový stupeň, akcelerace řaďte vyšší převodové stupně včas.

Změny převodového stupně (je-li jím vozidlo vybaveno) Vás může, vyzvat k zařazení vhodnější rychlosti; jakmile se taková výzva zobrazí, na přístrojové desce, řiďte se jí co možná nejdříve, je-li před rozjezdem ve vozidle příliš horko, vyvětrejte nejprve.

Kabinu otevřením oken a větracích výstupů, teprve poté zapněte, při rychlosti vyšší než 50 km/h zavřete okna nechte otevřené, používejte vybavení umožňující zabránit přílišnému zvýšení, teploty v kabině vozidla (sluneční clony,).

Pokud není klimatizace řízena automaticky, vypněte ji, jakmile, dosáhnete požadované teploty v kabině vozidla, pokud funkce odmrazování a odmlžování skel nejsou řízeny, automaticky, vypněte je, jakmile je možné.

Dodržujte bezpečný odstup od vpředu jedoucího vozidla, využívejte raději brzdění motorem než brzdovým pedálem, pedál, ke snižování spotřeby paliva, emisí CO2 a ke zmírňování hluku při, v plynulém provozu, je-li vozidlo vybaveno regulátorem rychlosti.

„Cruise s ovladači u volantu, využívejte funkci regulace rychlosti, (při jízdě rychlostí vyšší než 40 km/h), jsou-li vyhovující podmínky viditelnosti, nejezděte se zapnutými.