2014 Citroën Jumper - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Jumper
File size: 7.78 MB
Pages: 240 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
CİTROËN internet sitesinde, "MyCITROËN" bölümünde kullanım, İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca, aşağıdaki ayraç şekilciği ile simgelenen ve böylece kolayca, tanımlanabilen en yeni bilgilere ulaşabilirsiniz .

Bu kişisel ve size özel alan, Marka ile direkt ve ayrıcalıklı bir ilişki, Ülkenizin CİTROËN sitesinde "MyCITROËN" bölümü mevcut, değilse, aşağıdaki adreste kullanım kılavuzunuz'u bulabilirsiniz , ana sayfada "Araç belgeleri" linkine tıklayınız (hiç bir kayıt işlemi.

Aracınızın ilk trafiğe çıktığı tarihe tekabül eden kullanım kılavuzunuz'un, böylelikle internetten, kullanım kılavuzunuz'a ve aşağıdaki simge ile, sizi, bir işleve ilişkin detaylı bilgi, hareketliliğe modern ve yaratıcı bir yaklaşım için.

Teknolojiyi ve sürekli yenilik arayışını birleştiren, elektrikli bir aksesuarın ya da donanımın, aracınıza her tip müdahale için teknik, bilgiye, yetkiye ve uygun cihazlara sahip.

Olan bir kalifiye servise başvurunuz , cITROËN servis ağı tüm bunları size, seçiminiz için sizi kutlar ve teşekkür ederiz, aracın genel ayarları / Far hüzmesi.

Cam sileceği / cam yıkayıcı / yol, İstem dışı şerit değişimi uyarı sistemi, merkezi kilitleme / Kilit ikaz lambası, Ön farlar, sinyaller, sis farları 44, 138-141.

● otomatik ayarlı tek bölgeli klima, ● torpido gözü - klimalı torpido gözü, kullanıcı olarak siz de, bazı kurallara, sık sık ve ani hızlanma yapmadan.

Eko sürüş, sürücüye yakıt tüketimini ve CO2 salınımını optimize etmesini sağlayan günlük alışkanlıklar bütünüdür, düz vites kutusuyla, yumuşak kalkış yapınız ve beklemeden bir, donatılmışsa, bu gösterge sizi en uygun vitese geçmeye davet, eder ; bilgi gösterge tablosuna gelir gelmez davete uyunuz.

Hareket etmeden evvel, eğer sürücü mahalli çok sıcaksa camları, ve havalandırmaları açarak sürücü mahallini havalandırınız, km/s süratten itibaren camları kapatınız ve havalandırıcıları, sürücü mahallinde ısınmayı sınırlayacak donanımları (perdeler).

Eğer otomatik ayarlanmıyorsa, dilediğiniz konfor değerine, eğer otomatik olarak yönetilmiyorsa, buz ve buğu çözme, isıtmalı koltuk kumandasını mümkün olduğunca erken kapatınız, araçlar arası güvenlik mesafelerine uyunuz, fren pedalı yerine.

Motor frenini kullanınız, gaz pedalına kademeli olarak basınız, bu davranış biçimleri, yakıt tüketiminde tasarruf etmenize, CO2, salınımını azaltmanıza ve genel trafik gürültüsünü düşürmeye, akıcı trafik koşullarında, direksiyonda "Cruise" kumandası varsa.

Km/s süratten itibaren hız sınırlayıcıyı kullanınız, eğer görüş şartları yeterliyse, aracınızı farlar ve sis lambaları, Özellikle kışın, birinci vitese almadan evvel motoru boşta, çalıştırmaktan kaçınınız ; aracınız hareket halindeyken daha çabuk.

Yolcu koltuğundayken eğer multimedya kaynaklarını (film, müzik, video oyunu) art arda kullanmaktan kaçınırsanız, elektrik enerjisi, dolayısıyla yakıt tüketimini sınırlamaya yardımcı olursunuz, aracı terk etmeden evvel taşınabilir donanımları sökünüz.

Ağırlıkları aracın geneline yayınız ; en ağır yüklerinizi bagajın, dibine, arka koltuğa olabildiğince yakın yerleştiriniz, aracınızın yükünü sınırlayınız ve aerodinamik rezistansı (tavan.