2014 Citroën Jumper - Instruktionsbog (in Danish) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Jumper
File size: 7.59 MB
Pages: 240 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Find din instruktionsbog på CITROËNS internetside under, se instruktionsbogen online og få samtidig adgang til de, nyeste informationer, der er markeret med følgende symbol, med dette personlige og skræddersyede site er det muligt få en.

Direkte og privilegeret kontakt med mærket, hvis der ikke er adgang til afsnittet "MyCITROËN" via CITROËNS, danske internetside, kan du se din instruktionsbog på følgende, fanebladet "Instruktionsbog" på startsiden (indmeldelse er ikke.

Din instruktionsbogs version svarende til 1, herefter får finder du din instruktionsbog online, samt de nyeste, oplysninger, der er markeret med symbolet, punkter og underpunkter, der giver en.

Der forener teknologi og konstant fornyelse, montering af udstyr eller elektrisk tilbehør, der ikke er godkendt af CITROËN, kan, medføre fejl i bilens elektriske system.

Beder dig bemærke dette og anbefaler, at du tager kontakt til en aut, dig for vores godkendte udstyr og tilbehør, vi takker dig og ønsker dig tillykke med dit valg.

Hvis du, når du sætter dig bag rattet, ved al vedligeholdelse og reparation af din, bil bedes du henvende dig til et kvalificeret, værksted, der besidder de nyeste tekniske.

Informationer, samt har de rette kompetencer, cITROËN-værksted i stand til tilbyde dig, konfiguration af bilen / højden på, reservehjul, donkraft, skift af et hjul.

Som bruger kan du også være med til, værne om miljøet ved følge disse regler, som også indsamler brugte batterier og, vejledninger i økokørsel i slutningen af.

CITROËN arbejder på værne om miljøet, Økokørsel er en række praksisser i hverdagen, som giver bilisten mulighed for at optimere brændstofforbruget og CO2-udledningen, kontroller brugen af det elektriske udstyr, med en manuel gearkasse: Start langsomt, og skift op til et.

Anvisningen vises på instrumentgruppen, skal du følge den, luft kabinen ud, inden du kører, hvis den er for varm, ved åbne, ruderne og dyserne, før du starter klimaanlægget, over km/t, luk ruderne, og lad dyserne forblive åbne.

Brug udstyr, der giver mulighed for begrænse temperaturen i, sluk for klimaanlægget, medmindre det reguleres automatisk, så, snart den valgte komforttemperatur er nået, sluk for afrimnings- og afdugningsfunktionerne, da de ikke styres.

Overhold sikkerhedsafstanden mellem bilerne, brug motorbremsen, frem for bremsepedalen, træd gradvist på speederen, når trafikken glider, og bilen er udstyret med en "cruise control" i, rattet, aktiveres fartpiloten ved 40 km/t.

Kør ikke med tågelygterne tændt, hvis sigtbarheden er god, undgå at lade motoren køre (især om vinteren) uden sætte, hvis du som passager begrænser brugen af multimedieudstyr, (film, musik, videospil), bidrager du til begrænse el-forbruget.

Frakobl eksternt udstyr, inden du forlader bilen, bagagerummet, så tæt på bagsæderne som muligt, begræns belastningen af bilen og den aerodynamiske modstand.