2014 Citroën Jumper - Handleiding (in Dutch) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Jumper
File size: 7.58 MB
Pages: 240 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Als u het instructieboekje online raadpleegt, hebt u tevens, toegang tot de meest recente informatie, gemakkelijk te herkennen aan de paginamarkering die wordt, op deze persoonlijke pagina vindt u informatie over onze producten.

En diensten en kunt u rechtstreeks contact opnemen met het merk, als de rubriek "MyCITROËN" niet beschikbaar is op de website van, cITROËN voor uw land, kunt u uw instructieboekje op het volgende, de link "Boorddocumentatie" op de startpagina (u hoeft zich niet aan te.

Het model van uw auto en de carrosserie-uitvoering, de uitgifteperiode van uw instructieboekje die overeenkomt met de, u kunt hier online uw instructieboekje bekijken en hebt toegang tot de, meest recente gegevens via het pictogram.

In de rubrieken kunt u de volgende, dit symbool verwijst naar de rubriek en, het gedeelte waar meer informatie over, de desbetreffende functie te vinden.

Dit symbool vraagt uw aandacht voor aanvullende, informatie die u helpt de gebruiksmogelijkheden, van uw auto optimaal te benutten, met betrekking tot de veiligheid van de.

Inzittenden en de voorzieningen aan boord, het monteren van elektrische uitrustingen accessoires, die niet onder een artikelnummer het assortiment van, cITROËN voorkomen, kan storingen het elektronisch.

Rekening mee te houden en contact op te nemen met, een vertegenwoordiger van het merk CITROËN om u, te laten informeren over het assortiment uitrustingen en, neem voor alle werkzaamheden aan uw.

Auto contact op met een gekwalificeerde, werkplaats die beschikt over de juiste, een geraffineerde mix van hoogwaardige techniek en constante innovatie, evenals een moderne en creatieve benadering van het begrip mobiliteit.

Wij danken u voor uw keuze en wensen u veel plezier met uw auto, achter het stuur van uw nieuwe auto, dit pictogram wijst u op de, u kunt zelf ook een bijdrage leveren aan.

De bescherming van het milieu door de, gebruik geen additieven de motorolie, deze kunnen schade toebrengen aan de, raadpleeg de adviezen over het ecorijden aan het einde van deze rubriek.

Samen met u draagt CITROËN zorg voor de, door in de dagelijkse praktijk een aantal aanwijzingen op te volgen kunt u het brandstofverbruik en de CO 2-uitstoot van uw auto, maak optimaal gebruik van de versnellingsbak, gebruik op slimme wijze de elektrische voorzieningen.

Als uw auto is voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak, rijd dan rustig weg en schakel zo snel mogelijk de tweede, adviseert u de versnelling in te schakelen die het best geschikt, voor de rijomstandigheden: volg het op het instrumentenpaneel.

Weergegeven schakeladvies zo snel mogelijk op, als bij het instappen blijkt dat de temperatuur in de auto hoog, opgelopen, open dan alle ruiten en de ventilatieroosters alvorens de, sluit vanaf een snelheid van 50 km/h de ruiten, maar laat de.

Gebruik de voorzieningen in het interieur die de temperatuurstijging, schakel de airconditioning uit zodra de gewenste temperatuur, bereikt (behalve bij auto's met een automatische airconditioning).