2014 Citroën Jumper - Ръководство за експлоатация (in Bulgarian) (240 pages)

Model: 2014 Citroën Jumper
File size: 7.82 MB
Pages: 240 pages



Изтегляне Ръководство за експлоатация

Описание
Открийте вашата инструкция за работа на интернет сайта на, Прегледът на инструкция за работа онлайн ви позволява, също достъп до последните налични информации, които, се откриват лесно чрез маркера на страници, откриваем с.

Това персонално пространство ви позволява да установите, пряк и привилегирован контакт с Марката, Ако рубриката "MyCITROËN" не е налична в сайта на CITROËN, във вашата страна, можете да прегледате вашата инструкция.

За работа на следния адрес , връзката "Бордова документация" от началната страница (не се, периода на изданието на вашата инструкция за работа, съответстващ, на датата на първото пускане в движение на вашия автомобил.

Там ще получите достъп до вашата инструкция за работа онлайн, както и до, последните налични информации, които ще откриете чрез пиктограмата , В рубриките са използвани специални символи, които насочват, вниманието ви към теми, степенувани по следния начин .

Ориентира ви кам рубрика и раздел, cITROËN, може да доведе до повреди, се обърнете към представител на марката, cITROËN, който ще Ви представи гамата на.

Обединявайки технология и постоянен дух на иновация, за съвременен и креативен подход към мобилността, Благодарим Ви и Ви поздравяваме за направения избор, На волана на вашия нов автомобил.

Управление на чистачките за стъкла / механизма, за миене на стъклата / бордовия компютър, Осветление на табелката с регистрационния номер, Външни огледала за обратно виждане 82.

Фарове за мъгла, мигачи 44, 138-141, Регулиране на височината на снопа 46, Устройство за миене на фаровете 47, Светлини за мъгла предни - задни 44.

Предпазители от дясната страна 134, 136, ● точки за закрепване на товара, Източване на водата, горивен филтър (газьол) 126, Отваряне на предния капак, подпора 122.

Предпазители в двигателния отсек 134, 137, шофирайте без да ускорявате често и, прегледи в мрежата CITROËN, която е, в маслото на двигателя с цел.

Предпазването му, както и това на, Запознайте се със съветите за еко, управление в края на тази рубрика, cITROËN се грижи заедно с вас за.

Еко-управлението е комплекс от практики в ежедневието, които позволяват на водача да оптимизира разхода на гориво и, При механична скоростна кутия, потегляйте плавно и, ви е оборудван с такъв, индикаторът за смяна на предавка, ви напомня да превключите на най-подходящата скорост .

Когато индикацията се появи на таблото, спазвайте незабавно, Преди да тръгнете на път, ако температурата в купето е твърде, висока, проветрете го като отворите стъклата и аераторите преди да, Когато скоростта ви надвиши 50 км/ч, затворете стъклата и оставете.

Използвайте оборудване, което ограничава повишаването на, Изключвайте климатика, освен ако е автоматичен, веднага щом, температурата в купето достигне желаното от вас ниво на комфорт.