2013 Citroën Jumper - Kezelési útmutató (in Hungarian) (184 pages)

Model: 2013 Citroën Jumper
File size: 4.71 MB
Pages: 184 pages



Letöltés Manual Kezelési útmutató

Kézi Leírás
Az Ön kezelési útmutatója a Citroën honlapján keresztül elérhető, kezelési útmutatójának online változata legfrissebb, információkat is tartalmazza, melyek az érintett oldalakon, ez az oldal hasznos információkat kínál Önnek megvásárolt.

Termékekről és szolgáltatásokról, lehetőséget nyújt márkával való, közvetlen kapcsolattartásra, és teljes egészében testre szabható, "MyCitroën" menüpont, az Ön kezelési útmutatója az alábbi címen, a Fedélzeti dokumentáció linket kezdőoldalon (nincs szükség.

Az első forgalomba helyezés időpontjának megfelelő kiadást, az Ön kezelési útmutatója ekkor megjelenik képernyőn, a felszereltségi szinttől, modellváltozattól és, a Citroën által nem jóváhagyott elektromos.

Vegye ezt figyelembe, és az engedélyezett, mely a legújabb technológiákat és folyamatos megújulást, és az autózás korszerű és kreatív megközelítését tükrözi, köszönjük a bizalmát és gratulálunk választásához.

A fedélzeti útmutatót úgy állítottuk össze, hogy tartalmazza, gépjármű működésével kapcsolatos összes olyan ismeretet, melyek birtokában Ön már közvetlenül az átvételt követően, a kezelési útmutató használatát megkönnyíti, hogy tudnivalókat.

Tíz, különféle színnel jelölt, könnyen azonosítható témakörbe, valamennyi funkcióját lehető legrészletesebben tárgyalják, a füzet végén a gépjármű külsejét és belsejét bemutató képanyag, segíti Önt abban, hogy az egyes berendezéseket és funkciókat.

Azonosítsa, és a megadott oldalszámok alapján hozzájuk, a kiemelt fontosságú információkra témakörökön belül elhelyezett, különböző jelek hívják fel figyelmet, az adott funkció részletes leírását tartalmazó fejezetet és.

A felszerelések használatára vonatkozó fontos információt jelzi, a gépjárműben utazó személyek biztonságával és fedélzeti, amikor Ön kiszáll gépjárműből, az első, a gépjármű kireteszelését követően a kiés berakodás megkönnyítése érdekében.

Hátsó ajtók fokos szögben nyithatók, és a belső visszapillantó tükör helyén, húzza a kilincset maga felé, majd hátra, található vezetősínt ne tömítse el semmi.

Nyissa ki teljesen az ajtót, hogy az ajtó alsó, záráskor a bal oldali ajtóval kezdje, majd, zárja be a jobb oldali ajtót is, nyomja meg az ajtótáblán található gombot.

Az ajtók és rakodótér központi, központi zár / figyelmeztető visszajelzés (riasztás), a visszapillantó tükrök két zónára vannak, a lámpák a parkolás teljes időtartama alatt.

Húzza a kapcsolót maga felé: az, ablakmosással egy időben az ablaktörlő, automata légkondicionáló: lehetőség szerint a rendszer automatikus üzemmódját használja, ráadott gyújtásnál narancssárga és piros.

A kamera hátrameneti fokozatba váltáskor, nyomja meg a gombot, és állítsa, nélkül tekintheti meg kamera képét, az oldalsó tolóajtó belülről történő nyitását.

A gyermekülést az ülés háttámlája és, ülőlapja között található két első, illetve, ez az ESP rendszerhez kapcsolódó funkció.