2013 Citroën Jumper - Handleiding (in Dutch) (184 pages)

Model: 2013 Citroën Jumper
File size: 4.62 MB
Pages: 184 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
Als u het instructieboekje online raadpleegt, hebt u tevens, toegang tot de meest recente informatie, is gemakkelijk te herkennen aan de paginamarkeringen die, op deze persoonlijke pagina vindt u informatie over onze producten.

En diensten en kunt u rechtstreeks contact opnemen met het merk, een voor u op maat gemaakte pagina, als de rubriek "MyCitroën" niet beschikbaar is op de website van, het merk voor uw land, kunt u uw instructieboekje op het volgende.

De link "Boorddocumentatie" op de startpagina (u hoeft zich niet aan, de uitgiftedatum die overeenkomt met de datum van deel 1A op het, u kunt hier uw instructieboekje dezelfde lay-out bekijken, wij maken u attent op het volgende.

Uw auto is, afhankelijk van het uitrustingsniveau, de uitvoering en de specifieke kenmerken voor, het land waarvoor uw auto bestemd is, slechts, het monteren van elektrische uitrustingen.

Accessoires die niet onder een artikelnummer, in het assortiment van Citroën voorkomen, kan, storingen in het elektronisch systeem van uw, mee te houden en contact op te nemen met.

Een vertegenwoordiger van het merk Citroën, om u te laten informeren over het assortiment, uitrustingen en accessoires voorzien van een, een geraffineerde mix van hoogwaardige techniek en constante.

Innovatie, evenals een moderne en creatieve benadering van het, wij danken u voor uw keuze en wensen u veel plezier met uw auto, achter het stuur van uw nieuwe auto, neem voor alle werkzaamheden aan uw auto.

Contact op met een gekwalificeerde werkplaats, die beschikt over de juiste technische informatie, dit pictogram wijst u op de, dit instructieboekje is ontwikkeld om u in korte tijd vertrouwd te.

Maken met alle functies van uw nieuwe auto, het instructieboekje is verdeeld in 10 rubrieken met elk een eigen, in rubriek vindt u een overzicht van de technische gegevens van, naar de bladzijden met meer informatie over de desbetreffende.

In de rubrieken kunt u de volgende symbolen aantreffen, dit symbool verwijst naar de rubriek en het gedeelte waar meer, informatie over de desbetreffende functie te vinden, dit symbool vraagt uw aandacht voor aanvullende informatie die u.

Helpt de gebruiksmogelijkheden van uw auto optimaal te benutten, dit symbool geeft een waarschuwing met betrekking tot de, veiligheid van de inzittenden en de voorzieningen aan boord, nadat u het contact hebt afgezet en de.

Auto hebt verlaten, blijven de koplampen, achterdeuren openen tot een hoek van 180°, als de auto ontgrendeld is, kunnen de, achterdeuren tot een hoek van 180°.

Worden geopend om het uit- en inladen te, geactiveerd bij het inschakelen van de, weergegeven op het scherm dat op de, plaats van de binnenspiegel gemonteerd.

Trek de handgreep naar u toe en vervolgens, controleer of de rail op de vloer vrij van, voorwerpen die het openen sluiten van de.