2012 Citroën Jumper - Priročnik za lastnika (in Slovenian) (164 pages)

Model: 2012 Citroën Jumper
File size: 4.64 MB
Pages: 164 pages



Download navodila za uporabo Priročnik za lastnika

Ročno Opis
Navodila za uporabo na spletu, vaša navodila za uporabo poiščite na Citroënovi spletni strani, pod, med pregledovanjem navodil za uporabo na spletu lahko, dostopite tudi do zadnjih razpoložljivih informacij, ki jih boste.

Enostavno našli s pomočjo kazalnika strani, ki je označen z, v tem osebnem prostoru imate na voljo informacije o izdelkih, storitvah ter neposredni in prednostni stik z znamko, zaradi česar, Če rubrika "MyCitroën" ni na voljo na spletni strani znamke vaše.

Države, lahko vaša navodila za uporabo pregledate na naslednjem, povezavo v dostopu za "Fizične osebe", datum izdaje, ki ustreza datumu prve registracije, tam boste našli vaša navodila za uporabo v enakih predstavitvenih formatih.

Vaše vozilo je opremljeno le z nekaterimi deli, opreme, ki so navedeni v tem dokumentu, se razlikujejo po nivoju opremljenosti, različici, in po karakteristikah trga, na katerem je vozilo.

Opreme, ki ni homologirana s strani Citroëna, lahko povzroči okvaro na elektronskem sistemu, na predstavnika Citroëna, ki vas bo seznanil s, s stalnim povezovanjem tehnologije inovativnosti.

S čimer ustvari moderen kreativen pristop, za kakršenkoli poseg na vozilu se obrnite na, ki zagotavljajo, da bo vožnja z njim, ta navodila za uporabo so pripravljena z namenom, da bi vam.

Približala vaše novo vozilo in predstavila uporabo njegovih funkcij, pregledovanje je enostavo, saj je vsebina razdeljena na, navodil je še slikovna predstavitev notranjosti zunanjosti vozila, s pomočjo katere boste lažje poiskali določeno opremo ali funkcijo.

Ter ustrezno stran, kjer je o tem več informacij, v poglavjih vas naslednje oznake opozarjajo na vsebino, ki je, usmeri v poglavje in podpoglavje, ki vsebuje podroben opis, opozori na pomemben podatek v zvezi z uporabo opreme.

Opozarja na varnost oseb opreme v vozilu, ko izključite kontakt zapustite vozilo, ostanejo sprednje luči še kratek čas, ko odklenete vozilo, lahko odprete zadnja.

Vrata za kar vam olajša raztovarjanje, ta sistem vas opozori na oviro, ki jo, zazna za vozilom, ko prestavite v vzvratno, kamera se vključi samodejno, ko prestavite v.

Ogledala, lahko vidite sliko vzvratne vožnje vozila, ročico povlecite k sebi nazaj, pazite, da pri zapiranju vrat nič ne ovira, pazite, da se vrata do konca odprejo se.

Zaskoči naprava na spodnjem delu vrat, ne vozite z odprtimi stranskimi drsnimi vrati, pritisnite na gumb na oblogi vrat, odpiranje lopute odprtine za nalivanje goriva.

Prostornina posode je približno 90 litrov, najprej zaprite leva, nato še desna vrata, ogledali sta razdeljeni na območji A B, položaj STOP ali pa ga izvlecite.

Obroč na ročici za luči premaknite v, položaj nato pa v položaj za zasenčene, luči bodo ostale prižgane, dokler bo vozilo.