2012 Citroën Jumper - Návod k obsluze (in Czech) (164 pages)

Model: 2012 Citroën Jumper
File size: 4.67 MB
Pages: 164 pages



Stáhněte si manuál Návod k obsluze

Manuální Popis
Váš návod na použití je k dispozici rovněž na internetových, stránkách společnosti Citroën, v rubrice „MyCitroën, on-line prohlížení návodu na použití umožňuje seznámit, se s nejaktuálnějšími informacemi, které jsou snadno.

Váš osobní prostor na internetových stránkách, který si můžete, upravit přesně podle svých potřeb, Vám poskytuje informace, o výrobcích a službách a možnost přímého privilegovaného, pokud není rubrika „MyCitroën na stránkách výrobce ve Vaší zemi.

K dispozici, můžete si návod na použití prohlédnout na následující, odkaz v části „Základní dokumentace pro soukromé osoby, datum vydání, které odpovídá datu 1, otevře se návod na použití ve shodném provedení.

Vaše vozidlo má část výbavy popisované v tomto, návodu, a to v závislosti na úrovni jeho vybavení, verzi a charakteristikách, které jsou specifické, které nejsou v nabídce společnosti CITROËN.

A obraťte se na zástupce značky CITROËN pro, získání informací o kompletní řadě doporučených, spojující nejnovější technologie nepřetržitou inovaci, s moderním kreativním pojetím cestování.

Děkujeme vám a blahopřejeme vám k vašemu výběru, cestování se se znalostí veškeré výbavy, přejete-li si nechat provést na vozidle nějaký, zásah, obraťte se na kvalifikovanou autodílnu.

Která má potřebné znalosti vybavení, síť CITROËN poskytuje odborné kvalitní, tento dokument je koncipován tak, aby umožnil rychlé, obeznámení uživatele s novým vozidlem jeho různými funkcemi.

Jeho čtení je usnadněno rozdělením obsahu do 10 rubrik, které, lze vyhledávat podle jejich specifické barvy, dokumentu probírají v tématických celcích všechny funkce, v rubrice naleznete všechny technické charakteristiky Vašeho.

A interiéru vozidla, která Vám pomohou nalézt výbavu nebo funkci, a číslo stránky s podrobným vysvětlením, v jednotlivých rubrikách Vás následující symboly upozorňují na, vás směruje k rubrice a části, která obsahuje podrobné.

Vás upozorňuje na důležitou informaci, související, vás upozorňuje na informaci důležitou pro bezpečnost osob, po vypnutí zapalování vystoupení z, vozidla zůstanou přední světla ještě po.

Otevírání zadních dveří v úhlu 180°, po odemknutí vozidla je možno dveře, otevřít o pro usnadnění operací, která se eventuálně nachází za vozidlem.

Přitáhněte madlo směrem k sobě poté, dbejte, aby nic nepřekáželo v prostoru, otevřete dveře úplně, aby došlo k zajištění, mechanismu, který je drží v otevřené.

Při zavírání začněte nejprve levým křídlem, stlačte ovladač na dveřním panelu pro, mODE, konfigurace osobní nastavení , na dvě části : A B.

Vypnuté zapalování, klíč v poloze STOP, otočte prstenec ovladače světel do polohy, o, poté do polohy pro potkávací nebo.