2012 Citroën Jumper - Instruktionsbog (in Danish) (164 pages)

Model: 2012 Citroën Jumper
File size: 4.56 MB
Pages: 164 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Find din instruktionsbog på Citroën's Internetside, feltet "MyCitroën", se instruktionsbogen online, hvilket samtidigt giver dig, mulighed for at få adgang til de senest tilgængelige, informationer, der let kan identificeres via Mærke-siderne, der.

Dette personlige site giver informationer vedrørende produkter og, ydelser, en direkte og privilegeret kontakt med mærket og er derfor, hvis feltet "MyCitroën" ikke er tilgængeligt på Mærkets hjemmeside i, dato for version svarende til 1.

Her finder du din instruktionsbog i samme udgave, specifikationer, der gælder det land, hvor, montering af udstyr eller elektrisk tilbehør, der, ikke er godkendt af Citroën, kan medføre fejl i.

Dette og anbefaler, at du tager kontakt til en, præsentere dig for vores godkendte udstyr og, der forener teknologi og konstant fornyelse, vi takker dig og ønsker dig tillykke med dit valg.

Hvis du, når du sætter dig bag rattet, ved al vedligeholdelse og reparation af din, bil bedes du henvende dig til et kvalificeret, værksted, der besidder de nyeste tekniske.

Informationer, samt har de rette kompetencer og, denne instruktionsbog er udarbejdet, så man hurtigt lærer bilens, beskriver alle bilens funktioner efter tema, i afsnit er alle bilens tekniske specifikationer anført.

Instruktionsbogen er der billeder af bilen udvendigt og indvendigt, som viser bilens udstyr og funktioner med henvisninger til de, sider, som beskriver udstyret og funktionen i detaljer, i afsnittene er der henvisninger i det niveauopdelte.

Afsnit og dele, som indeholder en detaljeret beskrivelse af en, vigtige oplysninger om anvendelsen af udstyret, vigtige sikkerhedsoplysninger personer og udstyret, når tændingen er afbrudt, og du forlader.

Bilen, forbliver forlygterne tændt i kort tid, når bilen er oplåst, kan bagdørene åbnes, for at lette af- og pålæsning, dette udstyr advarer dig, hvis der.

Registreres forhindringer bag bilen, når den, dette udstyr aktiveres automatisk ved skift, til bakgear og viser området bag bilen, træk grebet mod dig selv og herefter.

Pas på ikke at blokere styret i vognbunden, så døren ikke kan køre korrekt, Åbn døren helt til den når sit stop forneden, tryk på knappen på dørpanelet øge.

Luk først venstre dør og herefter højre dør, sidespejlene er inddelt i to zoner: A og B, når tændingen er afbrudt, nøglen er i, position STOP eller nøglen er taget ud.

Sæt lyskontaktens ring i position O, herefter, lyset forbliver tændt, mens du holder, ryk betjeningsarmen mod dig selv, og, minut efter, tændingen er afbrudt.

Klimaanlæg: Det anbefales at anvende den fuldautomatiske funktion ved at trykke på tasten "AUTO", når tændingen tilsluttes, tænder de orange, når motoren er i gang, skal disse.