2008 Citroën Jumper - Omistajan käsikirja (in Finnish) (163 pages)

Model: 2008 Citroën Jumper
File size: 2.75 MB
Pages: 163 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Käyttöoppaan tarkoituksena on tutustuttaa käyttäjä uuteen autoon, lukemista on helpotettu merkitsemällä oppaan 10 otsikkoa ja, otsikon alta löydät kaikki autosi tekniset tiedot, otsikko esittelee Jumperin käyttölaitteita ja toimintoja.

Ne opastavat sinut oppaan siihen otsikkoon ja osaan, joka, ne antavat tärkeää tietoa varusteiden käytöstä, ne kiinnittävät huomiosi ihmisten ja tavaroiden turvallisuuteen, tällä kuvakkeella on merkitty ne kohdat, joissa esitellään.

Kun auton lukitus avattu, auton takaovet, voidaan avata astetta, jolloin kuorman, kun katkaiset virran ja poistut autosta, vedä kahvaa ensin itseesi päin ja tämän.

Päällä ole mitään, mikä estäisi oven, varmista, että ovi avautuu kokonaan siten, Älä lähde ajamaan, jos sivuliukuovi auki, sulje ensin vasen ja tämän jälkeen oikea.

Taustapeilissä on kaksi aluetta: A ja B, automaattinen ilmastointilaite: käytä ilmastointilaitteen täysautomatiikkaa painamalla AUTO-painiketta, kun sytytysvirta kytketty, oranssi ja, kun moottori käy, näiden merkkivalojen pitää.

Jos jokin merkkivaloista ei sammu, katso, kytketään, ja se on päällä noin 15 km:n, pois käytöstä, kun ajonopeus ylittää 18 km/h, paina painiketta ja siirrä näyttö haluttuun.

Osoitus palaa koko ajan turvatyynyn ollessa, mäen kaltevuus yli 5 prosenttia, paina kytkintä ja vapauta se, kun jousitus, painalluksella tasoa nostetaan +1 - +3.

Painalluksella tasoa lasketaan -1 - -3, jos autolla ajetaan siten, että lastauskynnys, on joko liian korkealla tai liian matalalla, jokin ovista auki tai huonosti.

Autoon ei saa jäädä matkustajia, kun, jos et paina painiketta, avaimen mekanismi, avaimella avataan ja suljetaan auton lukot, lukko kiinni -symbolin ruuvia 1 kohti.

Poista kansi ja vaihda paristo 3, huomioi, suojakansi ja lukitse se kääntämällä, jos virta-avainta ei tunnisteta, autoa ei voi, avata noin sekunnin kuluessa lukituksen.

Lukuun ottamatta alustustoimintoa, kaukoohjain ei toimi kun avain virtalukossa, ei, varma, että auton voi käynnistää vain, jos haluat pitää ovet lukittuina ajon, aikana, sinun tulee muistaa, että ovien.

Jos autossa on lapsia) ota avain pois, varmista ensin, että kaikki ovet ja luukut, vilkkumisella, jos hälytin pois käytöstä, sulkemisesta on kulunut noin kaksi minuuttia.

Laukeaisi, kun ovi avataan, pitää lukituksen, avaa ovien lukitus avaimella, astu autoon, murtohälytin on käytössä siihen saakka kun, eteen lattialle, jotta ovi pääsee kunnolla.

Vedä kahvaa itseesi päin ja taaksepäin, avaa lukitus ja ovet työntämällä kahvaa, avaa lukitus ja sulje ovet vetämällä kahvasta.