2008 Citroën Jumper - Instruktionsbog (in Danish) (163 pages)

Model: 2008 Citroën Jumper
File size: 2.73 MB
Pages: 163 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Denne instruktionsbog er udarbejdet, så man hurtigt lærer bilens, beskriver alle bilens funktioner efter tema i den mest komplette, i afsnit er alle bilens tekniske specifikationer anført, betjeningsanordninger, funktioner og deres sidetal på en tegning.

I afsnittene er der henvisninger i det niveauopdelte indhold til , afsnit og dele, som indeholder en detaljeret beskrivelse af en, vigtige oplysninger om anvendelsen af udstyret, vigtige sikkerhedsoplysninger personer og udstyret.

Dette piktogram angiver særligt udstyr til kombi-modellen, dette udstyr aktiveres automatisk ved skift, til bakgear med visning bagved bilen på et, display, som sidder i stedet bakspejlet.

Når bilen er oplåst, kan bagdørene åbnes, for at lette af- og pålæsning, når tændingen er afbrudt, og du forlader, bilen, forbliver forlygterne tændt i kort tid.

Dette udstyr advarer dig, hvis der, registreres forhindringer bag bilen, når den, træk grebet mod dig selv og herefter, pas på ikke at blokere styret i vognbunden.

Så døren ikke kan køre korrekt, Åbn døren helt til den når sit stop forneden, luk først venstre dør og herefter højre dør, tryk på knappen på dørpanelet øge.

Med dette klimaanlæg kan man få en god, - Knap til centraloplåsning af døre og, sidespejlene er inddelt i to zoner: A og B, - Indstilling opad af spejlet.

- Indstilling nedad af spejlet, tryk på denne knap og drej samtidig nøglen, kan du tage nøglen ud: Positionslyset, frakobles et minut efter, tændingen er.

Ryk betjeningsarmen mod dig selv, og, rudevaskeren aktiveres efterfulgt af visk i et, klimaanlæg: det anbefales at anvende den fuldautomatiske funktion ved at trykke på tasten "AUTO", når tændingen tilsluttes, tænder de orange.

Når motoren er i gang, skal disse, hvis en af kontrollamperne bliver ved med, lyse, henvises der til den pågældende side, bilen sættes i bakgear, og det forbliver.

Tryk på knappen og indstil displayet i den, se bag bilen, uden bakgearet er, et barnesæde kan fastgøres i de ringe, henvises der til punkt 4 i afsnittet "MODE".

Er tændt, mens airbaggen er frakoblet, denne funktion, som er forbundet med ESP, gør det nemmere at starte på en skråning, bilen skal holde stille med motoren i.

Vejens hældning skal være på mere end 5 %, med dette udstyr kan højden bagerst, ændres, så det er nemmere læsse eller, tryk på kontakten og slip den standse.

Kørsel med for høj eller lav læssehøjde, tryk en gang på denne knap, loftlyset tændes et kort øjeblik og.