2015.5 Citroën DS5 - Uputstvo za upotrebu (in Serbian) (400 pages)

Model: 2015.5 Citroën DS5
File size: 24.13 MB
Pages: 400 pages



Преузми упутство за употребу Uputstvo za upotrebu

Ручно Опис
Izaberite jedan od sledećih pristupa da biste, pogledali vaš vodič za korisnike onlajn, pronađite vaš vodič ua korisnike na Internet sajtu Citroën u rubrici "MyCITROËN", Čitanje online vodiča za korisnike onlajn.

Informacijama, koje su sačuvane u "bookmark", ako rubrika "MyCITROËN" nije dostupna na sajtu CITROËN za Vašu zemlju, vaše uputstvo za, upotrebu možete da čitate na sledećoj adresi , lični prostor Vam omogućava da uspostavite direktan i privilegovan kontakt sa markom.

Datum izdanja vašeg vodiča za korinike odgovara datumu prve registracije Vašeg vozila, označite ovu šifru da biste direkto pristupili vašem vodiču za korinike, sadržaj ovog uputstva predstavlja sve varijante, opreme koje su na raspolaganju u opusu DS 5.

Vaše vozilo poseduje deo opreme koja je opisana u, ovom vodiču, u zavisnosti od nivoa završne obrade, verzije, kao i od karakteristika svake pojedine, zemlje u kojoj je model komercijalizovan.

Opisi i figure su dati bez obaveze, automobili CITROËN zadržavaju pravo da menjaju, tehničke karakteristike, opremu i dodatne delove, bez obaveze da ažuriraju ovaj vodič.

Zahvaljujemo vam što ste izabrali DS 5, ovo uputstvo za upotrebu je predviđeno da, u potpunosti iskoristite vozilo u svim životnim, izdvojite vreme da ga pažljivo pročitate.

Ovaj dokument je sastavni deo vašeg vozila, u slučaju da vozilo promeni vlasnika ne zaboravite, prikaz u visini glave (head up, hitan poziv ili poziv za.

Aditiv AdBlue ® i sistem SCR, hitna pomoć ili pomoć na, - Pristup i pokretanje slobodnih ruku, elektronski ključ / Pristup i pokretanje.

Pritisak u pneumaticima 116, 201, 274, pokazivač za sigurnosne pojaseve / prednji, - reostat osvetljenja / crni panel, eko vožnja je skup radnji koje omogućavaju vozaču da smanji potrošnju goriva i emisiju CO2.

Koristite menjač kad god je potrebno, kod ručnog menjača, lagano krenite i bez čekanja ubacite u viši stepen, pre nego što krenete, ako je kabina pregrejana, provetrite je otvarajući, prozore i leptir-stakla, pre nego što uključite klima-uređaj.

Kad brzina kretanja pređe 50 km/h, zatvorite prozore i ostavite leptirstakla otvorena, koristite opremu koja omogućava ograničavanje temperature u kabini, isključite klima-uređaj, izuzev kod automatskog podešavanja, čim, isključite komande za odmrzavanje i odmagljivanje, sem ako nisu.

Isključite čim je moguće komandu za grejanje sedišta, kod automatskog menjača, izaberite automatski režim, da ne, pritiskate jako ni naglo papučicu gasa, indikator promene brzine vas poziva da izaberete najpodesniji stepen.

Prenosa : čim se oznaka pojavi na instrument tabli, odmah je sledite, za vozila opremljena automatskim menjačem, ovaj pokazivač se, poštujte bezbedna rastojanja između vozila, češće koristite motorno, kočenje nego papučicu kočnice, pritiskajte postepeno papučicu.

Kada nema gužve u saobraćaju, ako imate komandu "Cruise" na, volanu, odaberite regulator brzine počev od 40 km/h, ne palite duga svetla i svetla za maglu kad je dobra vidljivost.





Citroën Models